🔎 אלפרוביץ ב'מרכז העניינים': במפלגות החרדיות העבירו מסר חד משמעי ללפיד, בו התריעו מקבלת החלטות חד צדדיות שעלולות לכרסם בסטטוס קוו וייחשבו להצהרה כי הוא פוסל מראש כל שת"פ עם החרדים. בשבועיים האחרונים נרשמו בכנסת שורת שיתופי פעולה תקדימיים בין המפלגות החרדיות לאנשי לשכתו של יאיר לפיד. (ס)
🔎 בשעת לילה מאוחרת תלמיד ישיבת חדרה המשתייך לאנשי ׳הפלג׳ נעצר לאחר שהוגדר כעריק. התלמיד הועבר לידי המשטרה הצבאית. ההערכה כי המעצר יוביל להפגנות.
🔎 אבי גדלוביץ': שוחרר לביתו תלמיד הישיבה שנעצר הלילה ע"י המשטרה הצבאית, ההפגנות שתכננו 'הפלג הירושלמי' בוטלו.
🔎 מכה לחרדים! פרסום ראשון: שי קלדרון נבחר למנהל המחוז החרדי. (ארי קלמן).
🔎 סימי ספולטר, דה מרקר: גולדקנופף נתן ראיון ארוך בעיתון משפחה, ראיון שכולו שקרים וחצאי שקרים. הנה רשימה חלקית: 1. הוא דוחה את הטענה שהוא התעמר בגננות 35 שנה, לדבריו "לא תמצא תביעה של גננות על קיפוח זכויות". ובכן בגוגל קצר מצאתי כמה תביעות, אבל מעבר לזה מצאתי עדויות במספר תחקירים שזו השיטה שלו, הנה מתוך תחקיר מ-2015 (ספולטר מפנה לתחקיר מאתר 'כיכר השבת')
🔎 עוד מספולטר: 2. הוא חוזר על המנטרה כאילו הוא ניהל את רשת גני פתחיה לילדים עם מוגבלות בלי שכר: "יצביעו לרשימת יהדות התורה כהכרת טובה על מפעל החיים שלי, 'פתחיה', שבו אני משקיע ללא קבלת תמורה 30 שנה"
בדיקה בגיידסטאר מראה שהבן שלו הוא המנכ"ל שמקבל 250,000 ש''ח + עוד שני קרובי משפחה מושכים משכורת
🔎 עוד מספולטר: 3. גולדקנופף מתייחס בראיון לעובדה שהבן שלו מחליף אותו כמנכ"ל ולא נראה שהוא רואה בנופיטזם הזה בעיה: "מותר שעד עשרה אחוזים מהעובדים יהיו בני משפחה. אם יש לי 10,000 עובדים – מותר לי להעסיק 1,000 בני משפחה". ובכן בגוגל מהיר מתברר שכמובן הפרשנות הזו לתקנות לא חוקית

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.