🔔 דרעי אשם? ישי כהן בטויטר: ייתכן ובזכות ציוץ פזיז של פוליטקאי בכיר מהאופוזיציה - נפתלי בנט ייזכה לעוד מספר חודשים בכס ראש הממשלה. כך לפחות לפי גורמים המעורבים בשיחות".
🔔 ישי כהן: בליכוד ובסיעות החרדיות מתחילים להתייאש מניר אורבך. התחושה שלהם שהוא משחק בהם. ״הוא נאמן לבנט, לא לערכים של הימין. הוא מושך את הזמן בשירות מלא של בנט״, אמר לי אחד מהח״כים המעורבים בשיחות. לדבריו: ״במצב הנוכחי הממשלה יכולה לשרוד עוד כמה שבועות אבל לא תצליח להחזיק מעמד לטווח ארוך״.
🔔 יעקב ברדוגו ב׳גלי ישראל׳: "יש פה מסך עשן שנועד לקנות את הזמן עד סוף מושב הקיץ. מי שמאמין לניר אורבך לא רק שלא מבין דבר וחצי דבר בחיי המפד"ל ההיסטורית".
🔔 גיא עזרא: ניר אורבך לא יפרוש בשבועות הקרובים. הוא עושה הצגות כדי למשוך עוד כמה שבועות ולתת לבנט עוד חצי שנה בראשות הממשלה. הוא לא מסוגל להיפטר מהצל של בנט
🔔 עוד נטישה בימינה: הדובר של סגן שר הדתות מתן כהנא, החליט להתפטר. הולך עם כהנא וימינה כבר תקופה ארוכה.
🔔 יקי אדמקר: מצחיק שהקרב הסמוי בין בנט ללפיד על תפקיד ראש הממשלה בתקופת בחירות זה מה שמונע כעת את הפלת הממשלה.
🔔 ח"כ סמוטריץ': הדיון הבוקר בבית המשפט ממחיש לאיזו רמה של שיאי שפלות ושטניות הגיעה השחרת משפחת נתניהו. מתכווץ מהגועל.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.