הבדלי ההשקפות והמציאות החרדית -------------------------------------------- לשליחת חומר: Email: BSHCH120@YAHOO.COM - WhatsApp - 917-204-4752 - P.O.B. 191219, Brooklyn, NY 11219 USA
רשימת הבלוגים שלי
יום שלישי, 26 ביולי 2022
הפתרון לסוגיית סמוטריץ בן גביר
אני פונה מכן לשני האדונים הנכבדים בצורה אמיתית כנה נטולי פניות ופוליטיקה.
1. סמוטריץ תתכונן לפריימריס שזה מבצע מצויין. זה דבר נכון ויפה, זה יכול להגדיל את הסיכויים ל61 ולהביא קהל מגוון ולהעלות את אחוזי ההצבעה.
2. בן גביר, אל תחכה לסמוטריץ בשום אופן. אסור לך לעשות את זה. תתכונן לריצה עצמאית בכל הכוח. בניגוד לעבר הפעם יש לך את זה. כמובן זה דורש עבודה ומאמץ אבל מי כמוך שעבר משוכות רבות לא יעבור את הדבר הזה של בחירות.
3. בן גביר סגור דילים עם כוחות נוספים בסגנון ימין מסורתי ומפורש לא דתי לאומי.
4. שיטת הריצ'רצ' סמוטריץ לא יתן לבן גביר בחיים מהסיבה הפשוטה ששולח רבבות לפריימריס ואין לו את היכולת לתת ריצ'רצ'.
5. הציבור של בן גביר ממש לא מעוניין בשיתוף הפעולה עם סמוטריץ ובוודאי לא התבזות, ולכן יש כבר מחר להודיע על ריצה נפרדת.
6. המשא ומתן בתקשורת וזריקת הבוץ נזק אדיר ל-2 הצדדים.
המסקנה ברורה: בן גביר תתכונן לריצה נפרדת כאילו אין סמוטריץ, וסמוטריץ לך לפריימריס כאילו אין בן גביר. בן גביר יעבור בטוח אם ילך לבד אין בכך ספק. הציבור מחכה שיודיע על ריצה וגם יתן איזה חיבור טוב כדי להניע את הגלגלים.
ואנא למען הגוש הפסיקו להתקוטט אף אחד לא חייב לאף אחד שום דבר. אני בטוח שרק ריצה בשני ראשים יוכל להביא לנתניהו את ה-61 והפסיקו לדבר על פילוג. אנשי בן גביר לא מתאימים לסמוטריץ ודתי לאומי נורמלי מתקשה מאד להצביע למפלגה שיש שם בן גביר, ועדיין לא דברנו על החרדים שמצביעים בגלל בן גביר ולא בגלל סמוטריץ.
רוץ בן גביר רוץ.
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.