💥 'ערוץ 12': בחור חרדי הלוקה בתסמונת ויליאמס ומוכר בשל היותו מתופף להקת 'שלווה', השתתף בהילולת 'כסא רחמים' וחטף סטירה ממאבטח ערבי רק כי סירב להצטלם איתו. הוגשה תלונה במשטרה.
💥 המשטרה עצרה תושב בני ברק בחשד שהיה מעורב לפני כחודש בתקיפה של השוטר הקהילתי בשכונת מאה שערים, בית משפט האריך את מעצרו בארבעה ימים (חיים גולדברג)
💥 הבחירות להסתדרות: תנועת שס חתמה לתמיכה ביו"ר ההסתדרות הנוכחי ארנון בן דוד. נחתם הסכם עקרונות שהובילה תנועת ש״ס שיהווה מסגרת להסכם הקיבוצי של רשת החינוך בני יוסף ולכל גוף תורני נוסף שירצה לפעול במסגרת ההסתדרות הכללית (גדסי).
💥 יאיר שרקי: חוק הגיור יכול לגרום למשבר קואליציוני: במסגרת המאמצים של כהנא להגיע להבנות עם רבני הציונות הדתית הוא עלול להיכנס לעימות חזיתי עם ישראל ביתנו שרוצה גיור לרבני ערים, בלי פיקוח של הרבנות הראשית וכפי שכתוב בהסכמים הקואליציוניים.
💥 מתן כהנא זורק את הרב משה ולר מתפקידו כראש מערך הגיור, לקראת העברת הרפורמה המסוכנת בגיור. הרב ולר מונה לתפקיד ע"י הרב הראשי הגר"ד לאו (אבי רבינא) .
💥 קובי בורנשטיין: בתגובה להתנגדות הרב הראשי לרפורמת הגיור, השר מתן כהנא נוקם בראש מערך הגיור הרב יהודה ולר ומדיח אותו מתפקידו.
💥 עמית סגל ב'ידיעות': עזיבת דרעי את הכנסת תקשה על האופוזיציה בניסיונות להפיל את הממשלה: בכל לילה לבן מתרוצץ דרעי בין טיבי וביבי, מנסה לחבר 59 אצבעות שאין ביניהן כל קשר. הוא יתקשה לעשות זאת מהבית בהר נוף. ויש עוד היבט: כפי שפורסם כאן לפני התוכנית השאפתנית של דרעי הייתה הצבעת אי־אמון קונסטרוקטיבית שבה הוא ימונה לראש הממשלה, גם הסיכוי הקלוש הזה מתאדה .
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.