רשימת הבלוגים שלי

יום חמישי, 6 ביוני 2019

מבזקים

בכיר ב׳יהדות התורה׳ למעריב: "לא ניתן שהמינוי של אמיר אוחנה יהפוך לקבוע. יש נושאים כמו נישואים, הכרה בהורות, פונדקאות ועוד שמגיעים בסוף למשרד המשפטים ולשולחן שלו. לא נסכים לזה".

ריבלין ב'בקהילה': במפלגות החרדיות האזינו הלומי אימה לדבריו של סמוטריץ'. הם הבינו את האסון האלקטוראלי שבדרך אך העדיפו לשתוק. גם כי לא יורים בתוך הנגמ"ש וגם כי הוא הידיד הטוב של החרדים.

‏עוד מריבלין ב'בקהילה': בסופ"ש יתפרסם באחד מכלי התקשורת הגדולים סקר מקיף שישקף את כל אירועי השבוע האחרון, כולל הסערה סביב מדינת ההלכה. מהדלפה מוקדמת מסתמן שליברמן ממשיך לטפס כלפי מעלה.

‏עוד מריבלין: אין היתכנות ל-16 מנדטים לחרדים. יהדות התורה גירדה את השמיני על חודו של שבריר אחוז. ש"ס על חצי אחוז. עליה באחוז ההצבעה הכללי כתוצאה מהעליה במגזר הערבי תחסל גם את המנדט השמיני של ש"ס.

'ידיעות': בתוך הבית היהודי נמתחה ביקורת על הרב רפי פרץ בגלל התעקשותו לקחת את תיק החינוך במקום להתמקד בקמפיין הבחירות. "לקחת משרד ל-3 חודשים ועוד בזמן פתיחת שנה"ל זה להפקיר את המפלגה בשביל כבוד אישי".

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.