✅ ח״כ מיכאל מלכיאלי משיב לבנט: ״בממשלה הבאה נחוקק את ׳חוק בנט׳: נוכל פוליטי שגונב את ראשות הממשלה עם שישה מנדטים, בניגוד לדעת בוחריו – לא יוכל להתמודד שוב לכנסת״.
✅ במפלגת יהדות התורה הפיצו לפעילים "הודעת הרגעה" לפיה עריקים מצה"ל יכולים לחדש תעודות זהות בלשכות האוכלוסין כדי שיוכלו להצביע בבחירות, ללא חשש שייעצרו בלשכות. "אין מעצרים - השמועות משוללות כל יסוד" נכתב, "כדי לקבל תעודת זהות עד יום הבחירות, יש להזמין תעודת זהות זמנית ולא ביומטרית" (מרדכי הלפרין)
✅ דניאל גרובייס: שימו לב, בדיון אצל היועמ"שית צה"ל טוען: לא התקיימה אכיפה יזומה ולא התבצעו מעצרי עריקים יזומים בחודשים האחרונים
✅ בנט בכנס ברייכמן: נחוקק את "חוק דרעי" שקובע שמשתמט לא יוכל לשבת בקבינט. זה יהיה אחד מתנאי היסוד שלנו לממשלה הבאה
✅ לאור דרישותיו של המשנה ליועמ"שית עו"ד גיל לימון לקבל עדכון על הגברת ביצוע המעצרים היזומים של המשטרה הצבאית עד לתחילת 'זמן חורף' בעולם הישיבות (א' חשוון, 12 באוקטובר), כדאי לבני הישיבות שמצויים בתקופת בין הזמנים כעת להישמר מאוד בשבוע הקרוב. (ישראל זאב לוונטהל)
✅ התפרקות מוחלטת: לאחר שהתרסק ל1.5% בסקר ערוץ 12, ארגוני המילואימניקים - בסיס התמיכה של עופר וינטר ומפלגת עמך ישראל, במודעה חריפה נגדו בנושא הגיוס, בעיתון ישראל היום.
✅ ׳דה מרקר׳: עמית סגל בשיחות סגורות: ״אני לא פוסל מעבר ל׳ערוץ 13׳, אבל לא כשרביב דרוקר מנהל את העניינים״.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.