✅ שירית אביטן: הפגישה שקדמה לחקירה - ראש השב"כ דוד זיני הגיע אתמול לפגישה עם ראש הממשלה נתניהו, לבקשת השב"כ. גורמים המעורים בנושא אומרים כי בשב"כ חקרו את המידע עוד קודם לבחירות, ואתמול זיני הגיע כדי להציג לנתניהו את הדברים כי מדובר בנושא ביטחוני.
✅ גורמים משפטיים: שב"כ "על האירוע" כבר ימים ורק כשהדברים התממשו בפועל - עדכן את השופט סולברג (ירון אברהם).
✅ רה״מ נתניהו: “למה אחמד טיבי ביקר בקטאר 4 ימים לפני הבחירות”?
✅ עמית סגל: איזנקוט בהודעה נוספת: ״שב״כ חייב לחקור ללא משוא פנים את החשדות באופן מלא ומידי״. לדבריו, ״נתניהו, שהתרגל להתמודד עם המציאות באמצעות שקרים, הנדסת תודעה והפצת כאוס, מוביל יחד עם שותפיו מבצע השפעה פסול על הציבור הישראלי״.
✅ מנסור עבאס היום בהתייעצות ברע״מ: הסיכוי לממשלת מיעוט בתמיכתנו - קלוש עד לא קיים. (12)
✅ וול סטריט ג׳ורנל: בהנחיית הנשיא טראמפ, סגן הנשיא ואנס שלח מכתב ישירות למזכיר המועצה העליונה לביטחון לאומי של איראן, מוחסן רצ׳אי, כדי לבחון האם יש קרקע לחידוש המו״מ
✅ לקראת חידוש המערכה באיראן? ביממה האחרונה 10 מטוסי תובלה אמריקנים נחתו בישראל. (אדמקר).

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.