בן דהן מתייצב לצדה של שקד: "לבית היהודי נבחר יו"ר והוא הרב רפי פרץ. נקודה. תפקיד ראש איחוד מפלגות הימין זה תפקיד אחר לחלוטין והוא לא פוגע במעמדו של הרב רפי פרץ כראש הבית היהודי והציונות הדתית, ולכן קמפיין הרבנים מוטעה ביסודו".
הרב שלמה אבינר ב'קול ברמה': איילת שקד היא אישה טובה שעשתה רבות למען עם ישראל אבל היא לא יכולה לעמוד בראש המאבק למען היהדות והתורה. גם כשהייתה במקום השני זאת הייתה טעות, אסור לחזור עליה שוב.
עמית סגל נגד הרב אבינר: ייתכן שנשים באמת לא צריכות להיות בפוליטיקה, אבל קודם כדאי לנקות אותה מרבנים שרלטנים, פוסקי הלכה בסמסים, שמזגזגים בין הודעות תמיכה ואורזים את הכל בעטיפה הלכתית.
שר החינוך לשעבר, נפתלי בנט על התבטאות הרב אבינר כי נשים לא צריכות להיות בפוליטיקה: "אם למישהו היה ספק למה צריך את הימין החדש, הנה התשובה. האמירות הללו מייצגות אחוז זעום בציונות הדתית וגורמות לחילול השם. מקומן של הנשים בפוליטיקה ובכל תחומי החברה אינו מוטל בספק".
ח"כ יאיר לפיד אמר בתגובה לדברי הרב אבינר: "פנאטים דתיים ושוביניסטים לא צריכים להיות בפוליטיקה. וגם לא ברבנות למען האמת"

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.