רשימת הבלוגים שלי

יום חמישי, 1 באוקטובר 2026

מבזקים

 

✅ הטייס העומאני שניסה לרסק את המטוס פליי דובאי מלא בישראלים, הועבר מסעודיה לאמירויות תחת אבטחה כבדה

✅ העולם בהלם: סיפורי הגבורה של "האינסטלטור הישראלי" והטייס מהודו עושים כותרות בעולם

✅ בישראל נערכים להוציא כבר בימים הקרובים משלחת לחקור את הטייס-המחבל. בישראל עדיין מעוניינים להביא אותו לארץ, אך מעדיפים להתחיל את החקירה הישראלית כמה שיותר מהר בשל המסוכנות בתשתית מסוג כזה לכן נערכים להוציא את המשלחת כמה שיותר מהר (ינון יתח).

✅ סולברג מחליט שלא לפסול את תשדיר סמוטריץ׳ בו שופטי בג״ץ והיועמ״שית נגררים בכוח: ״ספק אם הם חשים איום ממנו. מותר להשתמש בדמות של עובד ציבור בכיר כדי להביע עליו ביקורת״

✅ השופט שטיין: יש לך הרבה מאוד פרסומים באנגלית. תראה לי מאמר אחד בו כתבת באנגלית שחמאס הוא ארגון טרור. אבו שחאדה: אין מאמר כזה

✅ השופט שטיין: מה שאומר אבו שחאדה זה דיבור זול. אדם כשאין לו כבר מה להפסיד - יגיד הכל. תראה לי פעם אחת שאבו שחאדה אמר כשהיה לו מה להפסיד - משהו אחר. תראה לי מאמר אחד באנגלית שהוא קרא לחמאס ״ארגון טרור״, תראה לי פעם אחת שהוא טען שמעשים הם ״טרור״. יש לו עשרות מאמרים, יש משהו כזה?

✅ אלי גולדשמיט, המשוריין ברשימת הליכוד: "צריך לפסול את אבו שחאדה, אבל לא ראוי לפסול את כל המפלגות הערביות, למרות שבליכוד הצביעו בעד זה" (רשת ב')

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.