רשימת הבלוגים שלי

יום חמישי, 1 באוקטובר 2026

מבזקים

 

✅ השופט עמית: יש רוב לפסילת אבו שחאדה, המלצתנו היא שיפרוש מההתמודדות לכנסת

✅ יקי אדמקר: ח״כים בימין פרסמו הודעות לפיהן הם דורשים פסק דין בעניין אבו שחאדה לאחר ששופטי בג״ץ הציעו לו למשוך את מועמדותו כדי להימנע מפסק דין שיפסול אותו.

✅ נעם פתחי: שופטי בגצ לא מסוגלים להעיף תומר טרור מובהק, תומך ומהלל של השביעי באוקטובר, להעיף אותו מהפוליטיקה הישראלית.
‏הם ממליצים לו לפרוש. המלצה חמה ומתוקה. 
‏איך הגענו לחבורת הרכיכות האלה?

✅ אבו עלי: העיתונאי מחמד מג'אדלה ממליץ לבל"ד, מפלגתו של סאמי אבו שחאדה המכונסת כעת, לקבל את המלצת בג"צ ולאשר את פרישת סאמי אבו שחאדה מההתמודדות לכנסת, כדי להימנע מפסק דין של בג"צ בעניינו.

✅ כך כתב מג'אדלה: "האמת היא שאני לא מבין על מה ההתלבטות: האם ייתכן שיש מי שרוצה שסאמי אבו שחאדה ימשיך בדיוק כפי שבן גביר רוצה, כדי שתתקבל החלטה לפסול אותו, שבעקבותיה הוא יהיה חשוף להליכים משפטיים בהסתמך על החלטת בית המשפט העליון, ושבעתיד גם בל"ד תהיה חשופה לפסילה?!"

✅ המשותפת דחתה את הצעת העליון למשוך את מועמדותו של שחאדה ופרסמה הודעה שבה נכתב ״תשובתנו לפסילת אבו שחאדה נהירה המונית לקלפיות״

✅ גרינצייג: בטיוטת התגובה לבית המשפט העליון נרמז כי היועמ"שית ופרקליט המדינה מתכוונים לחקור באזהרה את סאמי אבו שחאדה אך פרקליט המדינה איסמן הורה למחוק את הטקסט, כדי לבחון תחילה את עמדת בית המשפט. בדיון בעליון שאל השופט גרוסקופף על הנושא ונציג היועמ"שית השיב בעמימות, בהתאם להנחיית איסמן.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.