רשימת הבלוגים שלי

יום שלישי, 9 באוגוסט 2022

הברירה היחידה של נתניהו אם רוצה לנצח את הבחירות

 
למר בנימין נתניהו יש אופציה אחרונה לנצח. אחרת אוי לנו וכדי לנצח עליו לעשות החל מהרגע מספר צעדים דרסטיים ביותר ואם לא יעשה אותם מיידית הוא סיים את תפקידו.

1. כמה שפחות להראות את התמונות של נתניהו בבחירות. לשים את הדגש על השלטון והממשלה הלאומית. תמונות שלו מסוכנות. בקיצור להחביא את עצמו כמה שיותר. לנתניהו אסור להתראיין. צריך רק לרחף מלמעלה.  כל ראיון של נתניהו מעביר קולות לשמאל. מה שעשה לפיד בבחירות האחרונות הוא התחבא נתניהו רץ מאולפן לאולפן ושרף את עצמו. 

2. עבודת שטח מטורפת זה עולה עשרות מליוני שקלים אבל רק זה שובר שוויון. היחידים שמבינים בזה זה דרעי ויהדות התורה. חייב כעת לקום מטה צבאי לכל דבר בשיתוף הליכוד.

3. לא להשקיע בשלטי חוצות זה בולשיט. במטה יום בחירות להשקיע 50 מיליון שח ובמטה מבית לבית עוד חמישים מיליון. 

4.  שבעים  אלף איש מגוייסים במשכורת להביא אנשים שמית לבחירות במשכורת מלאה. אין ברירה. מבצע מדלת לדלת אמיתי כמו ב96.  חייבת בחירות סוערות עם תחושת מחנק ופחד בימין. רק כך האנשים יצאו להצביע וננצח!!!

5. על סמוטריץ ללכת לבד כולל נועם והבית היהודי. בן גביר שירוץ לבד. זה הרבה פחות נזק מאשר שיריב טנגו עם סמוטריץ. חד משמעית בן גביר עם סמוטריץ תוצאה מיידית של 61 לשמאל. זה מבריח הרבה מהימין למרכז שמאלה. 

6. להשקיע באלי אבידר מליוני שקלים לחסל את ליברמן. כל קול לאבידר יוסיף קולות לימין. 

7. לנטרל את רע"מ זה אפשרי. המטרה לפחות 2 מפלגות שמאל מרכז שלא יעברו. שווה השקעה!!!

8. על נתניהו ודרעי לעבוד מתחת לפני השטח עם מידור מכסימלי מפני שתולים בימין.

9. להנמיך בראיונות בתקשורת השמאל לכדי מינימום אפילו מידור מוחלט. זה לרעת הימין חד וחלק. יש מספיק ערוצים להגיע לבוחרים. כל ראיון ברשתות השמאל נזק איום לימין. הייתי מכריז על עוצר ראיונות.

9. בעצת היועצים האמריקאיים של לפיד התקשורת השמאלנית אמורה לספק אין ספור דקות לבן גביר במטרה להעביר את הימין הרך לצד השמאלי. דרוש לתת את הדעת לעניין קריטי זה. 

10. להתחיל כעת את העבודה. כל דקה היא קריטית.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.