רשימת הבלוגים שלי

יום שלישי, 19 ביולי 2022

מבזקים

 

🔎  לירן תמרי: מקרה חיים מזרחי 2: צעיר חרדי הותקף אתמול על ידי לוחמי ימ״ס ברחוב. למה? כי הוא דפק על מכסה המנוע לאחר שהסוונה נסעה לעברו במהירות אז רדפו אחריו לוחמים, הכו אותו וגרמו לו שני חתכים מתחת לעיין. מקרה חיים מזרחי 2. שוטרים שפוגעים להם באגו ובוחרים להכות אזרחים תמימים

🔎  ‏בלב השכונה החרדית בירושלים: מסתערבים מיחידה מיוחדת אילצו עדי ראיה למחוק תיעוד של תאונת דרכים בה היו מעורבים. (תמרי).

🔎  ‏שורה של פגיעות בחרדים בניו יורק: יריות מרובה אוויר נורו לעבר שתי נשים חרדיות וביצים הושלכו לעבר אישה עם עגלת תינוק בעיירה מונסי. המשטרה המקומית חוקרת את המקרים, וכן תקריות נוספות, כפשעי שנאה. לא נעצרו חשודים. (איתמר מרגלית).

🔎  קובי בורנשטיין חושף במהדורה המרכזית של ערוץ 14: מעבר לדיבורים, הסיכוי לפיצול ביהדות התורה גבוה מתמיד. ח"כים ובכירים בדגל התורה איתם שוחחתי אומרים כי "במצב הנתון יש יותר סיכוי שנרוץ בנפרד מאשר יחד". ח"כ בכיר במפלגה אמר: "אתם חושבים שאנחנו צוחקים או מאיימים אבל זה רציני".

🔎  עוד מקובי בורנשטיין בערוץ 14: ‏אחד מהח"כים במפלגה מאשר שהרב אדלשטיין הורה לח"כ גפני להתכונן ולהיערך לפיצול, אולם עמדתם של האדמו"רים המתנגדים לפיצול נשקלת גם פה. בדגל התורה מאשימים במשבר את הקרע המתמשך עם ח"כי אגודת ישראל, את הממ"ח של אייכלר ואת המועמדות של גולדקנופף שלדבריהם "מבריחה אלפי מצביעים".

🔎  עוד מקובי בורנשטיין בערוץ 14:‏ בסביבתו של גולדקנופף מסיטים את האש לכיוונו של גפני ואומרים כי הוא זה שמבריח את המצביעים וגרם לאיבוד של 30 אלף קול. בתוך כך, גולדקנופף נפגש לאחרונה פעמיים עם אנשיו של דרעי מתוך כוונה לחזק את הקשרים איתו, בין היתר כהכנה מקדימה גם לריצה נפרדת אם תהיה וגם לבחירות המוניציפליות

🔎  ישראל כהן ‏זייברט וליצמן בכינוס לקראת הבחירות: "לפני שנה וחצי נחתם הסכם על ידי 14 אנשים. בהסכם נלקחו בחשבון כל הסיטואציות כולל איך יחולקו התפקידים אם נהיה באופוזיציה. אין לדגל התורה שום סיבה ושום טענה לשנות אותו, ויפה שעה אחת קודם לשלב כוחות ולצאת לדרך .

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.