רשימת הבלוגים שלי

יום ראשון, 8 בספטמבר 2019

מבזקים

אחרי הפרסום הדרמטי ב'ידיעות' על הלחץ הלא סביר שהפעילה המשטרה על עדי המדינה נגד נתניהו כדי שיפלילו אותו, עמית סגל מפרסם ב'ערוץ 12': לחץ לא סביר הופעל על שאול אלוביץ כדי שיהפוך עד מדינה "הרגו אותי כדי שאשקר" המשטרה האזינה שלא כחוק לחדר ההתייעצות עם עורכי הדין.

נפתלי בנט בגל"צ: "חקיקה דתית - מעשה כמעט לא יהודי. היהדות היא מבחירה".

עוד מבנט בגל"צ: "יש שתי בעיות עם החברה החרדית - הם לא עובדים ולא משרתים. צריך לשחרר אותם מגיוס חובה כדי שאברך יוכל ללמוד מקצוע ולעבוד".

‏בכיר ימינה נפתלי בנט.. ממשיך במתקפה נגד עוצמה יהודית אצל ירון וילנסקי  ו.יעקב ברדוגו.: "הם החלום הרטוב של השמאל. כלי קיבול לבזבוז קולות ימין"

יעקב ברדוגו ב'ישראל היום': בכחול לבן יודעים שאין להם רוב לממשלת שמאל־מרכז, התוכנית החלופית: קודם למנוע 61 ממליצים מנתניהו, ולהשיג יתרון על הליכוד, במטרה לקבלת המנדט המיוחל ראשונה מהנשיא כמפלגה הגדולה ביותר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.