רשימת הבלוגים שלי

יום חמישי, 6 ביוני 2024

הערות והארות

 

איש ירושלים ר' ישראל גליס בחצות בסקופים: בהיותי נער, בישיבת חברון אמרו תפילת הלל ביום י-ם, בכיכר השבת רקדו עם החיילים משחררי הכותל. חסידי סאטמר ותולדות אהרון בזמנו לא היו משמעותיים וכולם הלכו לכותל. עם השנים הקיצוניות מקצינה.
================
ה'שבת גוי' של סקווירא התגלה כיהודי
הוא לא הראשון היו עוד כאלו - יצויין כי השבת גוי של בני ברק לפני שנים היה יהודי - הבעיה היותר קשה הם הגויים שמוכרים להם את החמץ ומתגלה מאוחר יותר כי הם יהודים כי האמא יהודיה - בברוקלין היו מוכרים לכושי את החמץ ומאוחר יותר התברר כי האמה שלו מחיפה הציבור לא ידע את האמת כי האמא יהודיה
================
חיים רמון: בחמשת החודשים אחרי ה-7 באוקטובר, כ-4,000 צעירים חרדים הגישו, מיוזמתם, בקשות גיוס לצה"ל. רוצים לדעת מה צה"ל, שראשיו מדברים ללא הרף על הצורך "הדחוף" בכוח אדם אחרי ה-7 באוקטובר, עשה איתם?
3,120 צעירים חרדים נמצאו "לא כשירים", לרוב בשל אי-כשירות רפואית. האם הצבא הפסיק לגייס חיילים עם פרופיל נמוך ליחידות תומכות לחימה, למודיעין, להדרכה, למחשבים ולפיקוד העורף? המספרים האלו  מחזקים את התזה הטוענת שהצבא לא ערוך לגיוס חרדים המוני ובעצם לא רוצה בכך.
================
הנה השקר הגדול.
ושינאת הדת והתורה.
ערבים לא מגייסים. ^כי זו מדיניות'?!.
ביגלל 'תנאים אתנים'
האם זו לא אכיפה בררנית.ואנטישמיות לשמה.?
הבדל בין אזרחים.על רקע דתי ואתני.?
עד מתי?

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.