רשימת הבלוגים שלי

יום חמישי, 5 בנובמבר 2020

מבזקים

 

רשת MSNBC דיווחה הערב כי בפילדלפיה שבפנסילבניה הופסקה זמנית ספירת הקולות מהדואר בהוראת בית משפט מקומי שדן בעתירה הנוגעת לנוכחות משקיפים בספירה, וכעת הדמוקרטים מתכוונים לפנות לבית המשפט העליון של המדינה כדי שיהפוך את הפסיקה .

מערכת ABC News הורידה את 11 האלקטורים של אריזונה מביידן וומדווחת שככל הנראה תהיה גם ספירה חוזרת במישיגן.
הסיפור הזה רחוק מלהסתיים אומרים ברשת.

מסעיר את הרשת!
‏לא יאמן. בזמן שטראמפ טוען על זיופים דלף לרשת איך אחד מהעובדים במטה של ספירת הקולות צילם את עצמו שורף קולות של טראמפ.

‏בן יניב: מתקרבים להכרעה במדינת המפתח ג'ורג'יה: לאחר ספירת 98% מהקולות - טראמפ שומר על פער זעום מביידן. טראמפ 49.6%, לעומת ביידן שעלה ל-49.2% .

ספירת הקולות בפנסילבניה: טראמפ - 50.63% (3,220,597 קולות)ביידן - 48.22% (3,067,410 קולות) כמות הקולות שנספרו: בין 91%-99% .

‏ספירת הקולות: המפלגה הדמוקרטית עתרה לבית המשפט העליון בפנסילבניה כדי לערער על ההחלטה לאפשר למשקיפים רפובליקנים לנכוח בעת ספירת הקולות בפילדלפיה. ספירת הקולות בעיר נעצרה.

רשת "פוקס ניוז" מדווחת כי קמפיין טראמפ צפוי להגיש היום תביעה בטענה כי לפחות עשרת אלפים איש הצביעו במדינת נבאדה על אף שאינם מתגוררים בה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.