רשימת הבלוגים שלי

יום שישי, 14 במרץ 2014

הרב לנדא גילה במשחטה בעטרות כי 'העדה החרדית' משרה את העופות במים קרים מדי הדם קופא ולא יוצא במליחה וגרמו לרבבות לאכול דם וחייבים בבתיהם להכשיר את כל הכלים

מאת עדה'ניק

לכל האנשים שעדין חושבים שכשרות של בד״צ העדה החרדית מהודר יותר מכל כשרות אחרת אתם טועים

כידוע השחיטה של הרב לנדאו בבני ברק הופסקה והתחילו לשחוט בעטרות במפעל של גלאט עוף [שיש שם כשרות של בד״צ העדה החרדית]
בפעם הראשונה שבאו לשחוט הרב לנדאו הגיע עם צוות השוחטים והמשגיחים [דבר שטוביה וייס בחיים לא בא למשחטה] וכידוע אחרי השחיטה והמריטה צריך להשרות את העוף במים, כל נותני הכשרות בארץ שמים את העוף במים בטמפרטורה בין 15 מעלות חום ל18
במים קרים הדם קופא ולא יוצא במליחה   
הרב לנדאו ביקש לראות את מעלות החום ומה התברר, שהעדה החרדית לא מחממים את המים כלל וכלל
פירוש הדבר שכל מי שבישל בבית עוף תחת כשרות העדה החרדית [טוביה וייס. שוקי רוזנברג]   אכל עוף טרף עם דם וצריך להכשיר את כלי הבישול

6 תגובות:

  1. בינתיים יש להשיג עופות של הרב לנדא של ברקאי , לא נראה לי שהופסקה השחיטה לגמרי , אני קונה כל שבוע עופות של הרב לנדא.

    השבמחק
  2. דם שבישלו דרבנן, וספיקו מותר. וא״צ להכשיר הכלים.

    השבמחק
  3. כמה וכמה הכשרים שוחטים שם, כדאי לברר האם גם שאר הכשרויות לא שמו לב לדבר

    השבמחק
  4. only frozen is no good. I don't know the temperature of the water, but I doubt it was too cold. maybe heating is better. i don't know. but kasher your kelim that is wild.

    השבמחק
  5. האק נישט אין קאפ אריין בדיעבד איז עס מותר!

    השבמחק
  6. חיים
    בזה שאתה מדבר בגסות מראה שאין לך מה למכור, תפסיק לדבר כמו נהג מונית שמתווכח על חצי שקל, אגב ר' טוביה היה כמה פעמים בבית השחיטה, וזה לפנים משורת הדין, רב לאנדא הוא רשמית רב השחיטה ור' טוביה אינו רב בית השחיטה, רשמית יש רב אחר לועד השחיטה של העדה החרדית והוא אמור להיות שם וכן הוא עושה,
    ולעצם הידיעה לא אכנס, יכול להיות שהוא נכון אבל למה להכניס סתם מילים גסות, למה לא ננהוג כאנשים מבוגרים, אם הידיעה נכונה הוא מדבר בעד עצמו, ולא הוצרכת להוסיף אפילו את השורה הראשונה, תהיה קצת על רמה, {חיים אם קשה לך אתה לא צריך לפרסם את הערה הזאת}

    השבמחק

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.