✅ שמועות מבוססות מספרות על קול קורא שחתום ע''י אדמורי''ם ורבנים חשובים מאד בעיקר מהמגזר הספרדי שקוראים להצביע לצבע שחור ושהיא הכי קרובה לדעת תורה המסורה מדור דור. המכתב ערוך ומוכן ויפורסם ממש בסמוך לבחירות בכדי למנוע לחצים ואיומים על הרבנים החשובים.
✅ הלילה אברכים חסידי גור תלו בבני ברק שלטים של ״צבע שחור״.העיקר שאיזנוקט יעלה
✅ המשפיע אברהם בנימין זילברברג למקורביו: יש להצביע ג רק באזורים הניתנים לזיהוי,כדוגמת חצור הגלילית,ערד, ואשדוד
✅ בגור מעלים הילוך: על רקע התיעודים בתחילת השבוע של ילדים ובני נוער המשחיתים שלטי בחירות של יהדות התורה, פורסם הבוקר ב'המודיע' כי האדמו"ר מגור צפוי לצאת בעצמו להצביע למרות גילו וחולשתו. הפרסום מצטרף לדברי ח"כ יצחק גולדקנופף בכינוס נציגי החסידות, שלפיהם האדמו"ר אמר לו כי "אם יהדות התורה תרד מכוחה - זה יהיה חילול השם". נראה כי בחסידות מבקשים להדגיש את החשיבות הרבה שמייחס האדמו"ר לבחירות הקרובות (הערינג)
✅ צעקות במוסאיוף מתוכחים על הבחירות - הספרדים חלוקים בין תומכי ש"ס לתומכי צבע שחור למי שטוענים שעדיף לא להצביע בכלל, טוענים כי מוכן מכתב רבנים נגד ההשתתפות בבחירות הפעם
✅ יו״ר ׳דגל התורה׳ ח״כ יעקב אשר תוקף בחריפות אצל מימרן ב׳קול חי׳ את מוטי לייטנר: ״אני יודע בוודאות שמאחורי היוזמות הללו עומדים ומממנים גורמי שמאל מקפלן. הם משרתים אג׳נדה שמנסה לפורר את הציבור החרדי״.
✅ בכיר במפלגות החרדיות לישראל כהן: ״מוטי לייטנר לא חשב לפרוש ולא תכנן לפרוש כי הוא לא מחליט. הכל אחיזת עיניים. אלו שמחליטים ומממנים אותו רוצים רק דבר אחד: בהפלת הציבור החרדי, בנפילת שלטון הימין ובביזוי גדו״י. החרדים שיצביעו לו יבכו על כך שנים רבות. אם זה היה תלוי בו, הוא היה פורש הערב.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.