💥 בליכוד מרוצים:זועבי הבינה שהבחירות מתקרבות ואין לה עתיד אז עשתה אקזיט בזמן. (אמיר אטינגר)
💥 אמיר אטינגר: גורמים במרצ: "המינוי של זועבי לא נעשה בחלל ריק והוא נעשה בשיתוף פעולה. זועבי עשתה טעות שהיא הצביעה נגד הקואלציה והיא פגעה במרצ. היא תכננה לעשות בעיות נוספות וזה הפיתרון הכי טוב"
💥 המינוי בשנחאי. מיכאל שמש: אחרי שהפילה את חוק הגיוס בקריאה ראשונה נראה שלפיד חיפש לשים אותה כמה שיותר רחוק בקריאה השניה והשלישית .
💥 עמית סגל: החכית החדשה של מרצ השוותה אשתקד בין המשטרה ופלוגות הסער הנאציות :
💥 עמית סגל בפרסום ראשון: הליכוד נגד ישראל היום - הצעת חוק של חה"כ קרעי מהמפלגה קוראת להפסיק את הפרסום הממשלתי בעיתונות הכתובה.
💥 פרבר ב'בחדרי': אנדרטה מאולתרת שהוקמה בפלטבוש ניו יורק לזכרה של נערה יהודייה שנהרגה לפני כחודש בסמוך לבית ספרה, הושחת בצלב קרס שצויר בסמוך לו.
💥 גורמים באוקראינה אומרים לכאן חדשות: מאוכזבים מהעובדה שאין גינוי ישראלי לתוקפנות הרוסית. גם בארה"ב גורמים במפלגות הדמוקרטית והרפובליקנית אומרים לכאן חדשות כי הם מצפים לנקיטת עמדה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.