רשימת הבלוגים שלי

יום ראשון, 8 בנובמבר 2020

הערות והארות


משהו שבמקרה ‏חמק מהתקשורת הישראלית: בשנת 2000 הוכתר המועמד הדמוקרטי לנשיאות ארה"ב על ידי התקשורת כנשיא הנבחר. והפסיד כחודש לאחר מכן בבית המשפט העליון לג'ורג' בוש.

השמחה באיראן למפלת טראמפ - מובנת בהחלט. הצהלה הגדולה של החיזבאללה - הגיונית מאד. האווירה החגיגית אצל החמאס ואש"ף - טבעית לחלוטין. מה שמטורף ומפחיד - הוא הצטרפות השמאל הישראלי ותקשורתו לחגיגות הללו.

כמדומני בשנת תש"מט יש שיחה שהרבי אומר על הרב שך שהמחלוקת ואלימות  תחזור אליו ולישיבתו בחזרה. זה מחזק את מה שכבודו כותב לגבי גור היום. שבוע טוב ובשורות טובות תצליח .

סיפור מהשבוע האחרון.(מכלי ראשון)
חולה קורונה שהסתובב חופשי בעיר ביתר עילית הדביק כמה אברכים,  אחד מהם מושתל כליה שכעת נמצא בהשגחה ובתפילה שיצא מזה ,  והשני שנדבק אישתו היתה בהריון נזקקה לטיפול רפואי וגם הלכה ללידה והוא לא יכל לסייע לה.
כמה חכמולוגים אמרו לאותו אברך שני שנדבק שלא יבדק  .. אבל הוא גילה אחריות נבדק ואחרי שהתגלה חיובי  נכנס לבידוד וכך גם הציל את אישתו

סיפור מאוד מעניין שקרה השבת בביהמ"ד ביאלא פה בלונדון:
מישהו שהיה אחד מהמלשינים הגדולים בסגר הראשון עשה שם קידוש השבת,  וממש בהתחלת הקידוש הגיעו שם המשטרה, החרימו לו את כל הקידוש המושקע של אלפי פאונד,   זרקו את הכל לזבל ופיזרו את כל הציבור

יוחאי דנינו: ‏כשנתניהו סיים את הקדנציה הראשונה שלו בשנת 99 אברמוביץ' מיהר לעדכן שאם הוא ייזכר בהיסטוריה, הוא יהיה לכל היותר הערת שוליים. מאז כמובן נתניהו חזר ועשה היסטוריה במובנים רבים. אין לי מושג אם טראמפ יחזור ב-2024 אבל בטוח שהיסטוריה הוא עשה ומה שאחרים יעשו אולי ב-8 שנים, הוא כבר עשה ב-4

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.