רשימת הבלוגים שלי

יום שני, 24 במרץ 2014

ליברמן ונתניהו הורו לסגור את הממ"ח "רק בגלל האימון ברב שטיינמן

מאת אחד הרבנים

בעוד שליצמן ונתי גרוסמן בנו על פתיחת הממ"ח כדי להביך את גדול הדור מרן הגראי"ל ולהוכיח שהנה הוא פשרן. מתברר ששיטת הרב שטיינמן שהיא שיטת מרן החזון איש והשיטה בה נהגו כל גדולי ישראל כמו אצלהחסידים האדמו"ר מליובאוויטש זצ"ל והבית ישראל זצ"ל היא שיטת הדיפלומטיה השקטה שעובדת יותר טוב מכל ההתגרויות ומשיכת הזנבות.
 
עיתון המודיע והפלס חיממו מנועים במשך שבועיים על סכנת הממ"ח הם תכננו לפוצץ את הכל הכינו נאומים חוצבי להבות לקחו כמה אדמ"ורים שלא יודעים מחייכון וביומייכון שיצהירו הצהרות של ילדים בגן ילדים, ואז הכינו לליצמן את ההפתעה הגדולה, לא יהיו ממ"חים. ליצמן חשב שנפל עליו השמיים ככשמע את הבשורה הקשה.
 
אז אנחנו נחשוף לכם כי במשך השבוע שעבר כבר ידעו שאין ממ"חים. ליברמן ונתניהו קבלו ממי שקבלו אחד מהעסקנים האמינים ביותר של היהדות החרדית את דעתו האמיתית של הרב שטיינמן. וכל הצדדים המסוכנים של העניין גם לעניין הצבא עצמו והיחס של החרדים והמדינה. מי שהיה שם מעיד שהיחס המיוחד לרב שטיינמן הוא יחס כמו של בן גוריון לחזון איש ורק בגלל הרב שטיינמן בוטלה הגזירה. נתניהו וליברמן התבטאו שברבנים האחרים אין להם אימון ובפרט לא בעסקנים שפיהם וליבם אינם שווים, אבל לפניה הנרגשת של הרב שטיינמן שהתבטאה באופן נדיר למדי, הם מחוייבים. וכך נפלה הקמת הממ"ח. 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.