הבדלי ההשקפות והמציאות החרדית -------------------------------------------- לשליחת חומר: Email: BSHCH120@YAHOO.COM - WhatsApp - 917-204-4752 - P.O.B. 191219, Brooklyn, NY 11219 USA
ועוד מספרים לחרדיות שזה בדיוק ההיפך. כאילו הן בוחרות להתחתן וללדת, כי זה בטבע שלהן או משהו.מה טבעי בלהתחתן? נשים רק סובלות מכך.לגבי הציר של החילונית - כך זה אמור להיות באידיאל, אבל עדיין יש המון השפעה דתית או מסורתית וסוכני שימור הפטריארכיה, כמו אנסים וזבלים אחרים.יש המון מה לשפר, אבל זה לא אומר שיש להתחרד או להכנס לכת "חמימה" אחרת, רק בגלל שיש עוד הרבה מלחמות לעתיד לבוא.
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.
ועוד מספרים לחרדיות שזה בדיוק ההיפך. כאילו הן בוחרות להתחתן וללדת, כי זה בטבע שלהן או משהו.
השבמחקמה טבעי בלהתחתן? נשים רק סובלות מכך.
לגבי הציר של החילונית - כך זה אמור להיות באידיאל, אבל עדיין יש המון השפעה דתית או מסורתית וסוכני שימור הפטריארכיה, כמו אנסים וזבלים אחרים.
יש המון מה לשפר, אבל זה לא אומר שיש להתחרד או להכנס לכת "חמימה" אחרת, רק בגלל שיש עוד הרבה מלחמות לעתיד לבוא.