רשימת הבלוגים שלי

יום רביעי, 15 ביולי 2026

מבזקים

 

✅ אחרי האולטימטום של גפני - הממשלה אישרה 39 מיליון שקל לטובת שיפור שכרם של הגננות החרדיות.

✅ אברהם פריינד: רה"מ נתניהו שוחח לפני זמן קצר עם יו"ר דגל התורה משה גפני, לאחר שהממשלה אישרה את ההחלטה על תוספת השכר לגננות החרדיות. במהלך ישיבת הממשלה הוקדם הסעיף העוסק בגננות לסדר היום.

✅ עוד מפריינד: בעוד שר האוצר בצלאל סמוטריץ' לא השתתף בדיון, נציגת משרד האוצר העלתה הסתייגויות ועיכובים. נתניהו התערב באופן אישי, הורה להעלות את ההחלטה להצבעה והוביל לאישורה.

✅ ראש צוות הסוקרים של חדשות 13: "יש לי כאב בטן עם הורדת ש"ס ל-7 מנדטים, אבל יש שם מגמה כבר תקופה בכל בדיקה שביצענו אנחנו והסוקר שלנו בחברה החרדית" (יובל שגב).

✅ עוד מינוי של ש"ס: מנכ"ל משרד הפנים ישראל אוזן חתם על מינויו של בני ארביב ליו"ר המועצה הארצית לתכנון ולבנייה, לאחר שהמינוי אושר בוועדה לבדיקת מינויים בראשות השופטת בדימוס שלומית דותן.

✅ ׳ערוץ 14׳: רה״מ נתניהו זועם בשיחות טלפון עם שרים על חוק הקפאת המעצרים: ״צריך להדוף את התעמולה השקרית הזאת. החוק הזה לא גורם שום נזק! אנחנו רוצים מתגייסים. אנחנו לא רוצים עצורים. ככל שיש יותר עצורים - יש פחות מתגייסים״.

✅ מוטי קסטל: לקראת מערכת הבחירות: ראש הממשלה נתניהו בסדרת פגישות עם שרי וח"כי הליכוד. נתניהו קיים היום פגישה משותפת עם אמיר אוחנה, בועז ביסמוט, אבי דיכטר ועמיחי שיקלי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.