רשימת הבלוגים שלי

יום שלישי, 28 במאי 2024

מבזקים

 

✅ יו"ר דגל התורה ח"כ משה גפני בנאום סוער במליאת הכנסת:
"למה מפלים את הגננות החרדיות לרעה? מה חטאו, מה פשעו הילדים האלה בגן הילדים, שהגננת לא צריכה לקבל את אותו דבר? ואח"כ עוד באים אליי בטענות? 
בושה. בושה. בושה."

✅ ׳ערוץ 7׳: הפגנה קטנה של ה'נטורי קרתא' ביישוב מונסי שבניו  יורק אתמול נתקלה בהפגנת נגד גדולה עוד יותר שהזעיקה את המשטרה האזורית לחצוץ בין הצדדים. את ההפגנה קיימה הקבוצה הקיצונית מחוץ לבית מדרש 'אור חיים' בו התארח יהודה אלון, חקלאי ישראלי שתיאר ממקור ראשון על מעשי הזוועה של חמאס ב-7 באוקטובר.

✅ ערוץ 12: החלה בדיקת המבקר בצה"ל על אירועי 7 באוקטובר חרף התנגדות הרמטכ"ל :

✅ יאיר לפיד, אביגדור ליברמן וגדעון סער קבעו פגישה משותפת ברביעי הקרוב.
מיכאל שמש: טוב לפיד וליברמן בוודאי חושבים שהזיכרון שלנו קצר מאוד. לפני שלושה חודשים ליברמן האשים את לפיד ״מפקיר את חיילי צה״ל״. לפיד טען שליברמן עסוק ב- ״חלטורה מקושקשת״ שניהם היו בברוגז תקופה ארוכה. כעת נזכרו לאחד כוחות (מעניין למה).

✅ ליברמן על ההפגנה באוניברסיטה העברית: "הפגנה ביזיונית של תומכי טרור. אם ראשי האוניברסיטה לא יפעלו נגדם, נפעל לעכב להם את כל התקציבים"

✅ בן גביר לבג"צ: מוותר על השימוע, אביא לממשלה הצעה לסיים את כהונת המפכ״ל :

✅ מיכאל שמש: בן גביר עושה שימוש ציני בהמלצות דו״ח אסון מירון. כחלק מהקטטה הילדותית שלו עם המפכ״ל. לקחת את האסון האזרחי הגדול מקום המדינה, 45 נספים! ולעשות בו שימוש הזוי שכזה. אין לתאר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.