רשימת הבלוגים שלי

יום שני, 2 באוקטובר 2023

מבזקים

 

✅ אבישי גרינצייג: נשיאת העליון היוצאת חיות ביטלה את טקס הפרישה בבית הנשיא. הסיבה - סירובו של לוין לכנס את הוועדה לבחירת שופטים ולמנות נשיא שימלא את מקומה. בנוסף, ובניגוד לנוהל - לוין, שאמור להשתתף בטקס הפרישה בעליון, התבקש שלא לנאום בו .

✅ השר ישראל כ״ץ באירוע סוכות בכפר אחים: "הבטחנו לקדם רפורמה במערכת המשפט וכך נעשה. לא נירתע מאלימות המפגינים ומסרבנות מבית מדרשם של אולמרט ואהוד ברק והדגלים השחורים"

✅ קובי בורנשטיין: חה"כ לשעבר ג'ידא רינאווי זועבי מ'מרצ' משתתפת בפגישות מקצועיות עם בכירים ברשויות הערביות ומציגה את עצמה כ"יועצת שר הפנים ארבל", כך לדברי מספר נוכחים בפגישות. מבדיקה עם לשכת השר מתברר שהוא לא מינה אותה ליועצת. פניתי אליה לתגובה - ולבנתיים דממה

✅ חזקי ברוך: גורמים במפלגת 'המחנה הממלכתי' מותחים ביקורת נגד יו"ר המפלגה ח"כ בני גנץ שלטענתם מונע תהליך של פריימריז במפלגה .

✅ עוד מחזקי ברוך: במפלגה שוקלים עדיין כיצד לערוך את הפריימריז, האם רק על הרשימה או גם על הראשות. "פריימריז הוא כלי אחד בין רבים שנשקלים ועושים על זה עבודה רצינית של מחשבה", אמרו במפלגה .

✅ ‏חברי כנסת רבים במפלגה של גנץ לא מרוצים מתגובת גנץ להתפרעות המפגינים ביום כיפור נגד המתפללים בכיכר דיזנגוף וטענו כי ציפו לתגובה נחרצת יותר נגד המפגינים ובעד המתפללים מיד בצאת הצום ולא מספר ימים אחר כך (חזקי ברוך) .

✅ ח״כ רם בן ברק הודיע ליש עתיד כי יתמודד על ראשות המפלגה מול לפיד .

✅ רם בן ברק ליהודה שלזינגר: "אם הייתי חושב שאני הולך להתרסק לא הייתי עושה את זה. אני רוצה לנצח ואני מאמין שאני הולך לנצח" :

✅ כאן: בית המשפט העליון של ארה"ב הודיע שלא ידון בעתירה שביקשה לפסול את הנשיא לשעבר דונלד טראמפ מהתמודדות נוספת לנשיאות בשל חלקו במהומות הקפיטול

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.