רשימת הבלוגים שלי

יום חמישי, 10 בפברואר 2022

מבזקים

 

💥 עמית סגל: מאיומי התביעה של nso אני לומד שני דברים: המכתב של nso לא מכחיש את הפרסומים המקוריים של כלכליסט על פריצה לעשרות טלפונים, והעיקר: nso מודה בו לראשונה בפומבי שיש בידיה ״לוגים״ על כל הפעילות שהמשטרה לא תוכל למחוק.

💥 גדי טאוב: ‏למשטרה יש אפשרות להסתיר כל פעילות לא חוקית שהיא עשתה בעזרת פגסוס. רק חקירה פלילית תגלה לנו מה באמת קרה בבניין חטיבת סיגינט-סייבר.

💥 עו״ד טלי גוטליב בגלי ישראל: ״אם הייתי חודרת לטלפון של עו"ד או איש ציבור הייתי מוצאת את עצמי בנווה תרצה בזמן החקירה בטיעון של חשד לשיבוב חקירה בינתיים אף אחד לא נעצר בפרשה״

💥 בעקבות סערת תוכנות הריגול: איריס ושאול אלוביץ' מבקשים לקבל לידיהם רשימה מלאה ומתוקנת של חומר שנאסף, לרבות חומר מודיעיני, ולהעביר מתוכו חומרי חקירה שטרם הועברו לבית המשפט (יובל אראל).

💥 חברת NSO בפניה לכלכליסט דורשת לתקן את הפרסום לפיו התוכנה פועלת מענן של החברה ולא מהמחשב של הלקוח, ושהיא מתוכננת באופן שלא ניתן לבדוק לאחר זמן את פעילות התוכנה.

💥 סנגוריה של השרה לשעבר פאינה קירשנבאום, שמרצה עונש של 10 שנות מאסר, שלחו מכתב לפרקליטות בעקבות הגילויים החדשים בפרשת NSO: "נבקש לדעת אם נעשה שימוש בתוכנות כאלו בחקירות בפרשת 'ישראל ביתנו' בכלל ונגד מרשתנו, גברת פאינה קירשנבאום, בפרט" (גיא פלג).

💥 ‏תנ"צ בדימוס עו"ד שאול גורדון, לשעבר היועץ המשפטי למשטרה, על פרשת NSO: "היה שימוש במערכת לצרכי האזנת סתר בלבד, על פי צווים בלבד. מבחינה טכנולוגית, כל פעולה והקלדה מתועדת ונרשמת, ולא ניתן למחוק אותה". (גלצ).

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.