רשימת הבלוגים שלי

יום רביעי, 23 בדצמבר 2020

שאלה באמונת צדיקים ליחצנ"י סאדיגורה


מאת סאדיגערער

לכבוד הרה"ג והרה"ח העוסק בצרכי הדור באמונה כמוהר"ר חיים שליט"א

האם כל היחצני"ם שסאדיגורה שוכרים יכולים לענות על שאלה אחת?

ר' חיים דיברת במאמרים שלך, על "עיתונאים" שנשכרים על ידי חצרות להיות יחצני"ם, כוונתך גם לסאדיגורה שמוציאים מאות אלפים על מסע תקשורת ויחצנות, מוישי ויסברג מבחדרי בליווי הצלמים לבית לרר לא הספיקו, ולמלאכה נשכר גם היחצ"ן רוטר יחד עם פלדמן.

האם כל היחצני"ם רוצים שהציבור לא ישאל שאלה אחת, מי היה האדמו"ר מסאדיגורה שנפטר, כיצד יתכן שאדם שנפטר והותיר אלמנה ועשרה ילדים, ומלבד אחד האדמו"ר בבני ברק שקיבל את כל העוגה, כל שאר תשעת הילדים ואשתו מתנגדים לצוואתו, וכפי שסאדיגורה כתבו בעצמם בחוברת דברי אמת שהוציאו, הילדים וגם החתנים התבטאו בחריפות כנגד המנוח.

אם הבן האדמו"ר מירושלים היה לבדו נגד, אפשר להסביר הוא הנפגע העיקרי, אם שאר הבנים הטוענים לאדמורו"ת היו נגד, אפשר להסביר הם הנפגעים המשנים, אבל גם הבנים שאין להם כל קשר ורצון לאדמורו"ת הם נגד האבא, גם הבנות והחתנים שבוודאי לא משנה להם מי יקבל את העוגה הם נגד.

הם הרי הכירו את אביהם, הם לא מאמינים כמו החסידים שהאבא ראה בהיכלו של משיח, שכך צריכה הנהגת סאדיגורה להתמשך, אין מכל הבנים והבנות והאלמנה, אפילו אחד! שהכיר וידע בגדלותו המופלגת של האבא הגדול?

יש תשובה קלושה שנשמעת בחצי פה מחסידי סאדיגורה, שהאמא שולטת בכסף, והילדים זקוקים לכספה.

אז זה לא מדוייק, כי בין ארבעת החתנים, יש שתים שהם עשירים מופלגים, ולא צריכים את הכסף של חמותם, והם כנראה גם לא מקבלים ממנה כסף, אבל גם הם נגד הצוואה של האבא, ובחוברת של סאדיגורה מזכירים את שמותיהם כמי שהיו הראשונים להתנגד לרצון קודשו של האדמו"ר.

האם כל המאות אלפים שסאדיגורה שופכים על יחצנו"ת, יכול לענות על שאלה אחת בלבד? 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.