רשימת הבלוגים שלי

יום רביעי, 27 במאי 2020

מבזקים

ארי קלמן: ‏לאחר ישיבת הסיעה אייכלר מסרב להגיע להצבעה על החוק הנורבגי בקריאה טרומית.

החוק הנורבגי עבר בקריאה טרומית במליאת הכנסת. 66 בעד, 42 נגד.

עוד מארי קלמן: ‏הקרב ביהדות התורה נמשך: אייכלר טוען כי נעשה מחטף בועדה המסדרת. לא הושגה הסכמה בנושא תפקיד סגן יו״ר הכנסת.

וסרמן בהמיטב: אלעד: משכורות הרבנים שהיו אמורים לעבור היום לאישור העירייה הופלו ע"י יו"ר ש"ס המקומית בוטבול בטענה שזה לא חוקי. כעס בקרב רבני העיר מכלל המגזרים.

"עברתי מסע": לאחר היכרות עמוקה עם תושבי בני ברק בתקופת הקורונה, אלוף במיל' נומה למד כמה דברים על המגזר.
"לא הייתי רץ לפתור בעיות ולנסות לגייס אותם, מי שירצה להתגייס יתגייס. אם ננהג בחוכמה זה יהפוך אותנו לחברה חכמה ומחוברת יותר, ערכית יותר" אמר היום בכנס של ארגון גשר

יאיר לפיד מונה רשמית ליו"ר האופוזיציה. 'מעריב': התפקיד יקנה לו אבטחת שב"כ, לשכה מורחבת, רכב שרד, תדרוך מדיני-בטחוני אחת לחודש ואפשרות לנאום בכל אירוע לאחר רה"מ.

נתניהו הגיש תלונה למח"ש על איומים נגדו שהשמיעו גורמים בכירים במשטרה שרמזו שיפתחו חקירה נוספת נגדו בקרוב.

אפקט נאום נתניהו בבית המשפט - סקר 'רדיו 103' הליכוד מוביל עם 41 מנדטים..

עוד מסקר רדיו 103: גוש הימין מוביל עם 67 מנדטים ללא ליברמן. לפיד 14, כחול לבן 12, ימינה מתחזקת ל־9 מנדטים, ש"ס מחזיקה גם היא ב־9 מנדטים ואחריהן יהדות התורה (8), ישראל ביתנו ומרצ (6 מנדטים כל אחת).

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.