רשימת הבלוגים שלי

יום שישי, 9 באוגוסט 2019

אחרי הפדיחה של איש ה0מאל הקיצוני גנץ, מגיע תורו של איש השמאל יאיר לפיד

אחרי סדרת הראיונות המביכה של איש השמאל בני גנץ ובראשה הראיון היום (חמישי) ל'כאן 11', בו לא זכר את שמו של הנרצח בפיגוע ואת המקום בו הוא נמצא, מגיע גם תורו של איש השמאל יאיר לפיד.

יאיר לפיד העלה אמש (רביעי) פוסט, על כך שהוא ערך סיור בחירות בעיר בת ים. בפוסט כתב לפיד, "למה אנחנו צריכים לנצח? הגעתי היום עם האוטובוס לבת ים והזכרתי לעצמי (ועכשיו גם לכם) שאנחנו צריכים לנצח כדי שכל אחד יוכל להתחתן עם מי שבא לו, כדי שכל ילד יקבל ארגז כלים ויתפתח, כדי שנוריד את יוקר המחיה ונאפשר לזוגות לצעירים לגמור את החודש ובעיקר כדי שנקום כל בוקר כדי לעבוד עבורכם ולא עבור עצמנו".

אלא שדף הפייסבוק 'פורום חולון - הבית של חולון' פרסם פוסט ובו כתב "יאיר, הגעת לחולון ולא לבת ים'... ולמקום קוראים 'לה פארק'. סתם ככה שתדע..."

בקיצור, אחד לא יודע איפה הוא נמצא, ואחד לא יודע על מי הוא מדבר...
הפוסט של לפיד

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.