'המודיע': לראשונה מזה 90 שנה, מועצת עיריית בני ברק צפויה לאשר בשבוע הבא את צו הארנונה לשנת 2020 - בצו החדש שורת הקלות והורדת תעריפים בעלות של מליוני שקלים.
כאן חדשות: תיקי נתניהו: מנדלבליט הודיע לבית המשפט כי ייתכן שלאחר השימוע שייערך לראש הממשלה, ההחלטה אם להגיש כתב אישום תתעכב בחצי שנה
אבי גרינצייג בטוויטר: צרות של עשירים. ביהדות התורה יצטרכו לבחור מי מבין שני הנציגים המצוינים בועדת הבחירות ימונה כסגן יו"ר הועדה - עו"ד אברהם יוסטמן או הרב אברהם ובר.
ישראל כהן ב'ערוץ 20': "פעם זלזלו בערוצי הרדיו הטלפונים הללו אבל היום יש להם מאות אלפי מאזינים ביום. ההצלחה שלהם מפחידה גורמים אינטרסנטים ועסקיים. אם הם היו קווי מידע לחילונים לא היו מעיזים לנתק אותם".
יאיר קראוס ׳מקור ראשון׳: יש הזדמנות נוספת לרון קובי. ב30/06 הוא יכנס שוב את חברי המועצה לישיבת תקציב נוספת. אם עד חצות לא יצביעו על תקציב, נגמר הסיפור שם.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.