✅ יועמ"ש הליכוד, אילן בומבך פנה שלוש פעמים למפכ"ל המשטרה דני לוי בדרישה לחקור הסתה נגד רה"מ בנימין נתניהו ברשתות ע"י פעילי שמאל.
✅ רן בוקר: בערב שבו ארה״ב מפרסמת הצהרה דרמטית על איראן ונתניהו חושף ניסיון איראני לפגוע באחד מבניו, מהדורת חדשות כאן בוחרת לפתוח דווקא בטרור העפיפונים בעוטף עזה - ומציבה אותו בראש סדר היום, זה היום השני ברציפות. החלטה עיתונאית חשובה ואמיצה.
✅ ישראייר קיבלה אישור סופי לטיסות לארה"ב. מכירת הכרטיסים צפויה להתחיל השבוע, והטיסות ייצאו לדרך באוקטובר. בשלב הראשון תפעיל החברה ארבע טיסות שבועיות, ובהמשך היא מתכננת לעבור לטיסה יומית (כלכליסט).
✅ ראש הממשלה נתניהו מברך את הנשיא טרמאפ ואת שר האוצר האמריקאי בסנט על השקת הסנקציות החדשות נגד איראן
✅ שר הביטחון ישראל כ"ץ הודיע כי נתניהו והוא הנחו את צה"ל לנקוט "אפס הכלה" כלפי שיגור עפיפונים ובלונים מעזה. כ"ץ הזהיר מפעולות עוצמתיות אם השיגורים יימשכו והצהיר: "אני לא יואב גלנט, ולא אאפשר למדיניות ערב 7 באוקטובר לחזור"
✅ ישראל באולטימטום לעזה: ישראל דרשה ממועצת השלום לעצור בתוך שלושה ימים את שיגור העפיפונים מעזה, והזהירה כי אם התופעה תימשך – התקיפות ברצועה יוגברו משמעותית. (כאן)
✅ המטבע באיראן צנח לשפל חסר תקדים, ולראשונה הגיע לערך של יותר מ-2,000,000 ריאל איראני לדולר אמריקני אחד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.