רשימת הבלוגים שלי

יום ראשון, 4 בינואר 2026

מבזקים

 

✅ עמדת הייעוץ המשפטי ברדיפה נגד עולם התורה: הייעוץ קובע כי פריסת הסנקציות על פני 3 שנים פוגעת באפקטיביות, וממליץ לרכז את שלילת ההטבות הכבדות (דיור, מעונות) כבר בשנה הראשונה. בנוסף, ממליץ לשקול את הארכת הסנקציות גם לאחר גיל הפטור (26), ולהוסיף גם שלילת הנחות בארנונה, להכניס גורם משפטי לועדת חריגים, וועד הישיבות תהפוך לגורם ממליץ (יעקב הרשקוביץ)

✅ בכירים בליכוד במסר לחרדים לאחר הפרסום ב-i24NEWS: חוק הגיוס יאושר תוך שבועיים

✅ גולדקנופף השווה סנקציות על אי-גיוס ל״טלאי צהוב״. שיקלי תקף: ״ניתוק מוחלט - לציבור שלו מגיע הרבה יותר״. ביסמוט השיב: ״טלאי צהוב לא כאן, נשים גבול״

✅ גיל לימון בדיון הממשלה על סנקציות נגד חרדים: הממשלה לא עומדת במה שהתחייבה יש פה משבר חוקתי בפועל (עמיאל ירחי)

✅ על רקע רמיסת עולם התורה: יעקב הרשקוביץ מדווח: מחזור הגיוס האחרון של החרדים הכי גדול בחברה החרדית עד כה: 210 לוחמים 140 תומכי לחימה

✅ בכיר במפלגות החרדיות במתקפה: ״לאן נעלם הימין? איפה שרי הליכוד? איך הם שותקים בנושא הכי חשוב לנו, נושא החינוך החרדי? מה זה הדממת אלחוט? בג״צ דורס אותנו, מיארה דורסת אותנו וכל הימין בדממה. שיזכרו דבר אחד: יש לנו החרדים זיכרון ארוך. כולנו נזכור שהם היו בדממה כשחטפנו את המכות״ (אברהם פריינד)

✅ בימים האחרונים עובדים בכירים בממשלה על תוכנית שתביא ליציבות פוליטית יחסית גם ללא חוק הגיוס. נשקלת האפשרות להציע לחרדים לתמוך בכל זאת בתקציב בתמורה למועד מוסכם לבחירות (מעריב)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.