רשימת הבלוגים שלי

יום ראשון, 30 בנובמבר 2025

לאן עוד יכול לרדת עיתון כפר חב"ד

 


כל מי שראה את עיתון כפר חב"ד השבוע, לא יכול שלא להזדעזע מהתמונת שער, הרמטכ"ל אייל זמיר ביחד עם חתן מאנ"ש מכפר חב"ד,

ווי איזה זכות יש לחתן! איזה זכות יש לכפר חב"ד!

כאחד שקורא שנים את העיתון, אני לא זוכר אף פעם שהגיע אדמו"ר או רב גדול לחתונה בכפר הוא קיבל תמונת שער בעיתון כפר חב"ד.

אני גם לא זוכר שהגיע מנהיג הציבור הליטאי (הנוכחי) ר' דב לנדאו, לנחם את דובר צא"ח על פטירת אביו (הגה"ח שניאור סגל ע"ה) לראות תמונה שלו בשער של כפר חב"ד, שעם כל הכבוד הוא הרבה יותר סלב מאשר אייל זמיר.

אלה טעויות שאפילו בעיתון 'המשפחה' (עיתון שבאופן רשמי אומר שהוא בא להכניס רוח חדשה לציבור החרדי, ושכל גדולי ישראל יצאו נגדו) אפילו הוא לא עושה טעויות כאלה.

נראה שיש פה בעיה הרבה יותר עמוקה עם עיתון כפר חב"ד, זה בעיה שבעבר כתבו עליה רבות כמה מזקני רבני אנ"ש, והיא הסגנון הלאומי שמבעבע מכל כתבה בעיתון, אתה כבר לא יודע האם אתה קורא עיתון של אנ"ש או עיתון 'בשבע' ?!

ומעניין שאותו חתן מהולל, היה מאותם אלו שחפרו מנהרות ב 770 (ולכן לא הצליח לנסוע כחתן לעלות לתורה ב 770 ), ועיתון כפר חב"ד שבזמנו הלך ועשה את הרעש הגדול (ובצדק), נגד אותם פורעים משיחסטים.

ברגע שאותו משיחסט טרוריסט מתחבק עם הרמטכ"ל, אז כבר "הכל מותרים לך, הכל מחולים לך", זהו היום אתה כבר בסדר גמור, ובעז"ה עיתון כפר חב"ד יפרסם אותך, ועוד תזכה לדבר בכינוס השלוחים.

[המזל שלנו, שהמשיחיסטים חופרי המנהרות לא רקדו עם דגלי ישראל, כי אז היה בעיה לעיתון כפר חב"ד לצאת נגדם]

דא"ג מאותה חתונה יצא סרטון לכל אתרי האינטרנט (כיכר השבת וכו') שמראים חבר של אותו חתן (מהקבוצה ההזויה הזאת) פונה לרמטכ"ל בשמו הפרטי (כאילו הוא חבר שלו מ 1414) ומבקש ממנו פטור לצבא, אני חושב שאין חילול ה' יותר גדול מזה.

למרות הכל, זה לא עצר את עיתון 'כפר חב"ד' לתת פרסום לחתן שזכה לביקור של גדול הדור מרן ר' אייל זמיר שליט"א.

אני מציע לעיתון כפר חב"ד, לצאת מהר מהלופ הלאומי מזרחיסטי שהם נפלו אליו, ולחזור לשורשים החב"דים, לדרך של הסלולה שהכתיב הרבי. ולהיות השופר של הרבי ולא של אלו "אשר חרפו עקבות משיחך"

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.