✅ ראש הממשלה נתניהו רומז כי בכוונתו לצמצם את היקף הסיוע הביטחוני שישראל מקבלת מארה״ב. בתשובה לשאלה בנושא של העיתונאית האוסטרלית, ארין מולן, אמר נתניהו כי ״הכיוון שלי הוא עצמאות גדולה ביותר וכנראה שיהיה לי משהו לומר בנדון בקרוב״.
✅ נגמרה השביתה בארה"ב: נשיא ארה"ב דונלד טראמפ חתם בבית הלבן על החוק המסיים את השבתת הממשל האמריקני שארכה 43 ימים.
✅ בית הנבחרים של ארה"ב אישר את חוק התקציב אשר מסיים את השבתת הממשלה ברוב של 222 נגד 209
✅ טראמפ במעמד החתימה על חוק התקציב שסיים את השבתת הממשלה: "הדמוקרטים ניסו לסחוט אותנו"
✅ הבחירות בעיראק: מסתמן שמפלגתו של א-סודאני רחוקה מרוב בפרלמנט, למרות הניצחון, וסביר כי יידרש זמן רב להקמת ממשלה חדשה. חלק מהמפלגות המזוהות עם המיליציות הפרו-איראניות השיגו גם הן תוצאות טובות - מה שצפוי להקשות על היוזמה של א-סודאני לפרק אותן מנשקן לדרישת ארה"ב וישראל.
✅ ערוץ 7: שופט עיראקי-כורדי ביטל באופן רשמי את גזר הדין שהטיל עונש מוות על בנימין חסין, יהודי יליד כורדיסטן העיראקית, הכלוא מאז שנת 2015. ההחלטה, כך לפי דיווח של כתב התאגיד רועי קייס, התקבלה לאחר השלמת הסכם סולחה בין משפחתו של חסין למשפחת הנהג שנהרג בתקרית, והעברת סכום של 250 אלף דולר שנאסף במסגרת מאמצי פדיון שבויים.
✅ ישראל היום: התחזה לקברניט והטיס מאות נוסעים: הטייס התחזה לקברניט בחברת התעופה Avion Express, אשר טסה עבור חברות תעופה גדולות וידועות הוא התקבל לעבודה באמצעות מסמכים מזוייפים
✅ חברת Avion Express, חברת ליסינג ליטאית המספקת מטוסים וצוותי טיסה לחברות אחרות, הודיעה כי פתחה בבדיקה מקיפה בעקבות החשד החמור לפיו אחד מטייסיה זייף את המסמכים שהגיש - וטס כקברניט במשך חודשים, למרות שהיה מוסמך לשמש רק כקצין משנה

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.