✅ שר החוץ גדעון סער ושר ירושלים ומסורת ישראל מאיר פרוש אישרו בממשלה החלטה לסייע כספית להעברת שגרירויות לירושלים. ההחלטה תוביל לתמיכה, עידוד וסיוע למדינות זרות לטובת קידום הקמה או העברה של שגרירותיהן לישראל
✅ עו"ד גיא בוסי ליקי אדמקר בקול ברמה: "הנזק שהיועמ"שית עושה יזכר לדראון עולם ל-500 שנה, היא פותחת את היום עם צוות מוגדר שמטרתו להפריע לממשלה לעבוד. לא מדובר ביועמ"שית, אלא כראש האופוזיציה בפועל. יאיר גולן תקף אדם מבוגר ואין שום חקירה. יש כאן אכיפה בררנית פר אקסלנס. להערכתי בג"צ לא יתן למנות את דוד זיני" .
✅ שר התפוצות עמיחי שיקלי ליקי אדמקר בקול ברמה: "הייתי פקודו של דוד זיני ביחידת אגוז, מדובר באיש ישר כסרגל, זה דבר שלא יזיק לנו. הגיע הזמן לשים סטופ לטענה שאמונה בבורא עולם זה חיסרון. כולנו ראינו את עמי איילון שהתחיל כמפקד נערץ והיום הוא נוטף שנאה נגד ישראל ואנחנו רואים את נדב ארגמן ואחרים, זה מה שקורה כשאין אמונה" .
✅ שר המשפטים לוין עונה לנשיא העליון עמית:
מה שנמצא תחת מתקפה פרועה זו ריבונות העם.
ואגב, איך אתה בכלל יכול לנאום בכנס של לשכת עורכי הדין, כשמינית את עצמך לעמוד בראש ההרכב שדן בעתירה של לשכת עורכי הדין עצמה נגד החוק שמפחית את דמי החבר בה? טוב, כבר התרגלנו שאצלך כללי ניגוד העניינים מקבלים גמישות כשזה נוגע אליך.
✅ חזקי ברוך: משפחות שכולות מה7 באוקטובר מנסות להגיע לחדר הסיעה של מפלגת העבודה ולמחות נגד גולן בעקבות דבריו בשבוע שעבר. משמר הכנסת מונע מהם.
✅ השר קרעי על היועמ"שית: "לנסות למנוע מראש הממשלה בשעת מלחמה למנות ראש שב״כ זו פגיעה בבטחון המדינה - יש למצות איתה את הדין מיד לאחר הדחתה".
✅ השר אלי כהן, חבר הקבינט המדיני בטחוני, מברך על מינוי האלוף זיני ואומר: 'אנחנו פועלים לפי החוק וגם בית המשפט כפוף לחוק. השמאל נלחם על כך שרונן בר שכשל ב-7/10 יישאר בתפקידו, ושזיני שהתריע לפני לא ייכנס לתפקיד. יש להשלים את מינויו, זה חוסר אחריות אם הוא לא ימונה.'

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.