רשימת הבלוגים שלי

יום ראשון, 23 באוקטובר 2022

מפלה וכשלון מוחץ לכנסיית המחלוקת של מפלגת דויטש כ-5 אלף משתתפים בלבד

 

מפלה וכשלון מוחץ לכנסיית המחלוקת של מפלגת דויטש

כ-5 אלף משתתפים בלבד – ירידה דרמטית מהכינוס שהתקיים בחיי רבינו שמואל בארנה לפני קרוב ל-8 שנים!


רק 6 אלף מקומות נפתחו לקהל מתוך 10 וחצי אלף מקומות שיציעי האולם מכילים, כ-4500 מקומות היו סגורים לגמרי מראש עם בדים שחורים, כולל כ-1500 מקומות שבארנה תשע"ה היו פתוחים והפעם נסגרו למרות שעל פי הגידול הטבעי היה צריך להיות פי 3 משתתפים, גם ביציעים שכן נפתחו היו כסאות רבים ריקים, והיתה השתתפות מסיבית ומאורגנת של ילדים קטנים מכיתות ו' ומעלה שהתחפשו עם כובעים וחליפות. (שימו לב שהמארגנים פרסמו בכוונה תמונות מרוחקות או בזמן שהקהל עומד שאז קשה לראות את החורים, וכן היציעים העליונים מוחשכים ומטושטשים כי שם היו קרחות כפולות ומכופלות, אך ל'משנת אשר' הגיעו כמה תמונות מהם ניתן להתרשם מהחורים ביציעים וכפי שמעידים כל המשתתפים)

יצוין שלפחות כמה מאות מהמשתתפים הגיעו ברגע האחרון כשנודע להם שר"י פוניבז וחדרה נעתרו ללחצים והחליטו להשתתף ואילולי זאת המפלה של כנסיית המחלוקת היתה עוד יותר גדולה. 

ולסיכום: למרות מסע טרור ואיומים שאילצו אברכים רבים להשתתף בעל כרחם, ולמרות שמאז הארנה הקודמת עברו קרוב ל-8 שנים ואז לא היה כמו היום מוסדות כוללים וקהילות של בני התורה, ולפי הגידול הטבעי הציבור כיום היה אמור להיות כפול ומשולש, בפועל נפתחו רק 6 אלף מקומות שזה 1500 מקומות פחות מתשע"ה וגם את זה לא הצליחו הפעם למלאות, למרות השתתפות ילדים רבים!

היציעים שהיו סגורים הפעם: 10,11,1,1,2 (בארנה לפני 7 שנים - יציעים  2 ו-10 שמכילים כ-1500 מקומות היו פתוחים, והפעם הם היו סגורים!)

ביציע 10 ישנם  708 מקומות
ביציע 11 ישנם 940 מקומות
ביציע 12 ישנם 1063 מקומות
ביציע 1 ישנם 943 מקומות
ביציע 2 ישנם 706 מקומות


סה"כ היו סגורים כ-4500 מקומות, מתוכם כ-1500 מקומות בארנה תשע"ה היו פתוחים והפעם נסגרו!
 
לסיכום: רק כ-6500 מקומות הוכנו לקהל (כולל הכיסאות על הפרקט והבימה) וגם את זה לא הצליחו למלאות כי היו הרבה כסאות ריקים וגם קבוצות מאורגנות של של ילדים מכיתות ו' ומעלה שהתחפשו עם כובעים וחליפות, ובפועל הצליחו לגרד ולהביא כ-5 אלף איש (מעל גיל בר מצווה) בלבד.

ציבור בני התורה הצביע ברגליים נגד מסע החורבן והשתלטנות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.