רשימת הבלוגים שלי

יום שישי, 5 באוגוסט 2022

מבזקים

 

🔎  חיים גולדברג: ‏המשטרה עצרה הבוקר חשוד נוסף  בחשד למעורבות בפרשת העלמות של הנער מוישי קליינרמן, וצריך להגיד את זה, עם כל ההתפתחויות בתיק למשטרה עדיין אין קצה חוט איפה מוישי

🔎  ועד ההורים של בי"ס 'עטרת חיה' חב"ד בני ברק: העירייה בחרה לתמוך בתקציבי עתק בבי"ס חדש ומתחרה ואף נרשמה פניה למשרד החינוך להוריד לבי"ס את סמל המוסד. שוקלים עתירה לבג"צ

🔎  מועמד אגו"י יצחק גולדקנופף ל'ערוץ 7': ״מטה השבת נוסד במטרה להגיע לכל שומר שבת ולנסות לחבר אותו ל'יהדות התורה'. - לא בשביל שישמרו שבת אלא בשביל שיצביעו ל'יהדות התורה'

🔎  חשיפת ליל שישי בשטיבלא'ך: בלשכת ראש העיר בני ברק בניצוחו של הרל"ש דודי פינקל מתכוונים בימים הקרובים לבצע שורת מינויים דרמטיים אחרונה לפני היציאה לשנת בחירות וחילופי גברי בכס ראש העיר :

🔎  טוכפלד ב'ישראל היום': נתניהו הציג השבוע לגפני סקרים ומחקרים שהונחו בפניו באחרונה, ומהם עולה כי יהדות התורה עשויה לאבד מנדט אם לא תהיה נחרצת בהשתייכותה לגוש הימין. עוד עולה מהם כי יהדות התורה יכולה לגדול במנדט ממצבה הנוכחי, אם תהיה היענות מקסימלית של 81 אחוזי הצבעה בקרב תומכיה (שיעור הצבעה רגיל למפלגה זו) 

🔎  עוד מטוכפלד ב'ישראל היום': סביבת נתניהו נכנסה למצב מלחמה בעקבות ההתבטאויות של גפני. השאלה מה יעשה גפני אחרי הבחירות פחות מעסיקה אותם כרגע, אלא הצורך למנוע אמירות כאלה כעת. לתקוף את גפני ולהרחיק אותו עוד יותר - אי אפשר. לכן היה צריך לשכנע אותו ואת הרבנים הסובבים אותו. למשימה גויסו נתן אשל וזאביק פליישמן, ואף העיתונאי ישראל כהן, פרשן תחנת הרדיו קול ברמה .

🔎  במפלגת 'הציונות הדתית' מסמנים יעד - לקבל לידיהם את המשרד לשירותי דת, התיק שהיה באופן מסורתי בידי ש"ס, במהלך שיחה שהעביר סמוטריץ במסגרת מסעות הבחירות שלו, אמר: "זה בעיקר תלוי כמה גדולים נהיה, אין ספק שאם אנחנו נהיה יותר מנדטים מש"ס נוכל לתבוע את משרד הדתות גם בקדנציה הבאה, אם נהיה פחות - אז יהיה ויכוח"

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.