🔎 מפגינים: לא רוצים דתיים בממשלה.
בנט וכהנא: תודה. מעריכים מאוד שבאתם להפגין בעדנו
🔎 אמיר אטינגר: אורבך החליט שיצביע בעד פיזור כנסת בטרומית, אך לא החליט מתי. אורבך מקבל מסרים מתקווה חדשה שהם לא איתו להקמת ממשלה חלופית, ולחץ מימינה שיחכה ויתן עוד זמן. בליכוד יחכו להכרעת אורבך, כדי לדעת מתי לעלות פיזור כנסת
🔎 פרסום ראשון: איילת שקד וניר אורבך נפגשו היום עם סגני ראשי ערים מ”הבית היהודי” - בנוגע לחיבור מחדש למפלגה. (סרוגים).
🔎 יוזמה חדשה שנרקמת במפלגת הבית היהודי: שקד ואורבך יחזרו למפלגה וירוצו מטעמה בבחירות לכנסת הקרובה. מטרת המהלך היא להבטיח שהמפלגה תעבור את אחוז החסימה. ייתכן שאחרי הצבת שקד ואורבך בראש, לצידה של חגית משה יו"ר "הבית היהודי", המפלגה תוכל לחבור לרשימות אחרות ולא להתמודד לבד בבחירות. (חזקי ברוך).
🔎 בנט בישיבה האחרונה של סיעת ימינה: אם חוק יהודה ושומרון לא יעבור בשבועיים הקרובים בכנסת - יגיע סופה של הקואליציה (זאב קם).
🔎 קרני ב'ידיעות': בליכוד ובימינה משוכנעים כי אורבך משחק משחק כפול. לליכוד אומר שהוא איתם בהפלת הקואליציה. לבנט הוא מבטיח שבועיים - שלושה כצ'אנס אחרון.
🔎 'ידיעות': 3 בכירים בליכוד טענו בשיחות סגורות כי נתניהו מעדיף הקמת ממשלה חלופית בכנסת הנוכחית, עם תקווה חדשה ופליטי ימינה.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.