רשימת הבלוגים שלי

יום שלישי, 9 במרץ 2021

מבזקים


 ‏ממונה הקורונה, פרופ' נחמן אש, לרשת ב': "הדבר היחיד שיכול לאפשר פתיחה יותר גדולה של השמיים - שימוש המוני בצמיד האלקטרוני".

מספר החולים קשה יורד משמעותית ל-668 חולים בלבד.

אתמול אובחנו 3,662 חולים, 4% מהבדיקות חיוביות.

51.4% מהמאומתים אתמול, מתחת גיל 19.

משרד הבריאות הפלסטיני מדווח על מחסור במכונות הנשמה בבתי החולים בגדה המערבית - ומוסיף שהמוטציה החדשה "מסוכנת מאוד", במשרד גם אומרים שבתי החולים מלאים - ואין מקומות לקבל עוד חולים (גאנם איברהים).

 אמריקנים שחוסנו יוכלו להיפגש זה עם זה ללא מסכות וריחוק חברתי במקומות סגורים, אך עדיין ידרשו לעטות מסכות בפומבי. בהנחיות צוין כי מחוסנים יכולים להיפגש גם עם מי שאינו מחוסן אך לא בקבוצת סיכון כמו למשל ילדים בריאים (מיכל גלנץ).

‏דיווח: חברת התרופות ג'ונסון אנד ג'ונסון הודיעה לאיחוד האירופי כי ייתכן שבעיות אספקה יפגעו בהעברת 55 מיליון מנות חיסון לאירופה ברבעון השני של 2021.

ראש קרן ההשקעות הרוסית שמימנה את פיתוח חיסון הקורונה "ספוטניק 5" הודיע על חתימת הסכמים להפצה וייצור של החיסון באיטליה, צרפת, ספרד וגרמניה (חדשות 12).

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.