רשימת הבלוגים שלי

יום ראשון, 7 במרץ 2021

מבזקים


 רבינא: ‏בשידור חי בחדשות 12 טוען גדעון סער שהמפלגות החרדיות סוחטות את נתניהו. מעניין אם המתדרכים אחת לשבוע על מגעים בין החרדים לסער, עדיין מאמינים לעצמם?

עמית ולדמן: סקר הליגה נגד השמצה חושף: החברה הישראלית הולכת והופכת למפולגת יותר. 81% מהנשאלים טענו כי השסעים מתרחבים ויותר מ-50% מהישראלים שינו את דעתם לרעה כלפי המגזר החרדי בעקבות משבר הקורונה

‏גפני כנראה לא מבין שגדל פה דור שיש לו דעות. אם הציבור החרדי מחליט להחרים את 12 והוא מתעלם ובוחר להשתתף בוועידות שלהם- הציבור יבוא איתו חשבון. 

גפני זועק כי הנכריות שהתגיירו בגיור לא כשר אינן שיקסעס - ח"כ גפני ב'ועידת המשפיעים' על הסערה של ח"כ פינדרוס: "אני לא מסכים עם האמירה של ח"כ פינדרוס על הגיור". על התחלואה במגזר החרדי אמר: "בתחילה אכן הייתה תחלואה גבוהה במגזר החרדי, אך נעשה עוול שאין כדוגמתו לציבור החרדי"  .

קלמן: ‏באירוע התרמה ל'דגל' התחייבו ראשי המוסדות לארגן סך מסויים של אנשים שכל אחד יתרום 2300 ש״ח. קובי רוזנשטין התחייב על 18 תורמים של 2300, אבי פינזל התחייב על 30 תורמים. היעד היה 3 מליון ועברו אותו.

כאן: ארגונים חרדיים המספקים מחוללי חמצן לחולי קורונה המטופלים בבתיהם, מדווחים על עלייה בביקוש למחוללי חמצן בשבוע האחרון. הדבר עלול להעיד על עלייה בתחלואה במגזר שעדיין לא ניכרת באשפוזים בבתי החולים, אך ייתכן שתתבטא בתקופה הקרובה.

‏כתב אישום הוגש נגד הצעירה שהיתה חרדית וחצתה לסוריה והוחזרה בתיווך רוסי. כתב האישום, האסור בפרסום, הוגש לבית משפט השלום בנצרת (כאן).

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.