רשימת הבלוגים שלי

יום שלישי, 2 בפברואר 2021

מבזקים

 

אחד החששות הגדולים במשרד הבריאות הוא שנראה בימים הקרובים זינוק במספר נשאי הוריאנט הבריטי בחברה הערבית שעד כה הייתה יחסית נקיה ממנו (יובל שגב).

הערכה: בשבוע הבא, אחרי שיגיע משלוח עם מיליון חיסונים, הם ייפתחו לכל הגילים. עד אז, ייתכן שגיל המתחסנים יירד ל-30 (כאן).

חברת פייזר הודיעה כי היא צופה רווחים של כ-60 מיליארד דולרים בשנת 2021. מכירת חיסוני הקורונה של החברה תניב לה כ-15 מיליארד דולרים (חדשות 12).

רה"מ נתניהו: "97% מהמתים בקבוצות הגיל של 50 ומעלה. 93% מהחולים הקשה בקבוצות הגיל האלה. המוטציה הבריטית מכה בנו ומכה בצורה מאוד ברורה. אם הצלחנו לחסן ולהגן על בני ה-50 ומעלה, אנחנו במידה רבה בדרך לניצחון על הקורונה"

‏מאיר מרציאנו: במשרד הבריאות שוקלים: בדיקת קורונה גם למחוסני מנה שניה בכניסה לארץ. ההיגיון: למנוע כניסת מוטציות נוספות לישראל. המכשולים בדרך: משפטיים, וכן ביקורת ציבורית על עיכוב במתן תמריצים למתחסנים. משמעותי בעיקר לאוכלוסיה הצעירה.

שר הבריאות אדלשטיין: "כמעט 5 מיליון מנות חיסון ניתנו עד היום בישראל. אתמול חוסנו 117 אלף איש, מתוכם 84 אלף בחיסון השני"

הקורונה בארה"ב: 1,881 אנשים מתו ביממה האחרונה מהנגיף, לצד כ-130,000 חולים מאומתים חדשים שאובחנו.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.