רשימת הבלוגים שלי

יום שני, 28 באוקטובר 2019

מבזקים

'ויינט': בימ"ש השלום בי-ם קבע כי הרב דוד בניזרי מבית שמש ישלם פיצוי בסך 20 אלף ש"ח לעדינה בר שלום, לאחר שכינה אותה "רפורמית" ו"רשעה ארורה".

עקיבא ווייס: ‏נשות הכותל שלחו מכתב לבני גנץ: ״מבקשות שתכריז כי לא תאפשר שתקום ממשלה בישראל ללא התחייבות מפורשת לקדם את מתווה הכותל״.

הסכסוך בין מנהלי ישיבת 'מעלות' - אנשיו של יוסף פטרוב פרצו למשרדו של משה ויסלובסקי וביצעו וונדליזם חמור, הם גם החרימו מחשבים וציוד. כשהפריצה חזרה על עצמה - תלונה הוגשה למשטרה.

לאור העימותים בין מנהלי הישיבה, כולל האברכים שע"י הישיבה העתיק את מקומו משכונת שערי חסד לשכונת רמות, כאשר עשרות אברכים בראשות ראש הכולל ר' שאול כי-טוב,  יתחילו את זמן חורף בכולל "מעלות" ברמות.

עיתונאי חרדי העלה לטוויטר תמונה בה נראה אברך חרדי המשמש כיו"ר ארגון רפואי נפגש עם האפיפיור בוותיקן, התמונה עוררה תגובות קשות - והוסרה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.