רשימת הבלוגים שלי

יום חמישי, 1 בפברואר 2018

מבזקים


ב'יום ליום' מגיבים לפרסום ב'דה מרקר' - "אלה טענות חסרות שחר של עובדים שסיימו את עבודתם. עידן רכשה את העיתון ופעלה לפי חוק. בתביעות מנסים לסחוט את בעלת העיתון". אין בתגובת העיתון הכחשה לאברהם פרסטר

ח"כ מוזס מזהיר במליאת הכנסת: ״תקציב מדינה ללא פתרון למצוקת הדיור לא מקובל עלינו. נשקול לא להצביע בקריאה שנייה ושלישית״.

'מעריב': גם בשלב זה אחרי כל העדויות שנחשפו - ראש הממשלה לא מוגדר חשוד בפרשת הצוללות. החוקרים רוצים לגבות ממנו עדות בעקבות הדברים שאמר גנור.

הפסד לחרדים: וועדת התכנון דחתה על חודו של קול את מתן אישור שימוש חורג לישיבת הרב קירזון ברמות ב'. הצביעו יחד עם החילונים -מאיר תורגמן ודב קלמנוביץ.

פריי ב׳קו עיתונות׳: יהדות התורה תריץ רשימה בקרית שמונה, לאחר שבעבר לא הצליחה להכניס מנדט ובבחירות האחרונות פרשה מהתמודדות. בש"ס מחפשים מחליף לחבר מועצה שערק לרשימת ראש העיר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.