רשימת הבלוגים שלי

יום רביעי, 6 בספטמבר 2017

מבזקים

קרבות פוניבז': השקט חזר, בסבב הנוכחי ה"שונאים" ניצחו, הצליחו לבטל למחבלים את הארוחה בתרגיל מבריק בכך שהקדימו אותה בחצי שעה.

אהרן רבינוביץ 'הארץ' לגלסנר ב'קול ברמה': אף אחד מחברי הכנסת החרדים לא מדבר על הכדורגל בשבת, למרות שהיקף חילול השבת גבוה יותר. הסיבה: זה לא מדבר לקהל היעד שלהם.

ח"כ אורי מקלב למימרן בקול חי על סערת פתיחת קברי ילדי תימן: נעשה פגיעה חמורה במשפחות הללו בחסות שלטונית, עם כל הרצון להגיע לחקר האמת רוצים להוציא רקמות מהקברים, אנחנו עומדים על כך שההליך יעשה על פי ההלכה

השר אורי אריאל למימרן בקו"ח: רק בשיתוף פעולה מלא בנינו לבין המפלגות החרדיות נוכל להילחם בחילולי השבת. החרדים לא מזמינים אותנו לשום פגישה בעניין, ומתנהלים לבד.
ח"כ הרב ישראל אייכלר הצטרף לשיחה ואמר כי אכן הביקורת של השר אריאל נכונה, והוא יפעל לשינוי.

כמידי שנה, ברשימת 100 המשפיעים של 'דה מרקר' מופיע יו"ר ועדת הכספים ח"כ משה גפני במקומות הגבוהים ביותר ברשימה.
ח"כ גפני במקום ה34 והוא האישיות החרדית המובילה והגבוהה ביותר ברשימה.
עוד ברשימת המשפיעים שר הבריאות יעקב ליצמן.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.