רשימת הבלוגים שלי

יום רביעי, 24 באוגוסט 2016

*לפני עיוור לא תיתן מכשול* אזהרה מפני השקעות *נוצצות* באוקראינה

הידיעות שהגיעו מאומן על מלון *״שערי ציון״*, השטח והסופרמרקט שכביכול חזר לבעלות משפחת קנפלר, התבררו כתרגיל עוקץ ומסכת רמאויות זולה, של קבוצת נוכלים מאפיונרים מקומיים שהבטיחו למשפחת קנפלר בעלות על הנכסים של המלון, השטח, והסופרמרקט, על שמם.
ביום חמישי שעבר, הגיעו קבוצת מאפיונרים מטעמם של ה״בעלים״ החדש,  וניסו להשתלט בכוח על המלון, והמשטרה הצליחה להשתלט עליהם ולפנותם
מהמקום.
הנוכלים מעבירים בעלות לרוכשים, אך במרמה שתמיד מתגלה בשלב כלשהו, במוקדם או במאוחר.
העוקץ מתנהל לפי בכמה שלבים שכוללים זיופים שונים שמתאפשרים בעקבות מידע מרשם המקרקעין (טאבו) באוקראינה שנפרץ והוצג לציבור, כדי להרחיק חשד, ולהקשות על גילוי הפושעים.
תרגיל העוקץ של שערי ציון, התנהל לפי השלבים כדלקמן:
*שלב א':* זיוף הסכם הלוואה שכביכול חברת *״מאסטר אומן״* שבבעלותה היה הנכס הנ"ל לקחה סכום כסף מחברת *״אוקר ווס״* ועקב כך "החליט" (שכמובן גם ההחלטה הזאת הוא זיוף גמור) בית משפט באיזור המלחמה באוקראינה (דבר שמצוי מאז פרוץ המלחמה) שהמבנה יעבור לחברת *״אוקר ווס״* על חשבון החוב.
*שלב ב׳:* העברת זכויות כולל הנכס הנ"ל  מחברת *״אוקר ווס״* ע"י זיוף חוזה לחברה נוספת בשם *״אליזיי״* אצל עו"ד נוטריון שהסכים לשתף פעולה ולהעביר מבלי לבדוק את כשרות העסקה, כמקובל בחוק.
*שלב ג׳:* מכירה בחוזה קנייה מכירה של הנכס הנ"ל מחברת *״אליזיי״* לחברת *״סיטאדל אוקראינה״* הישראלית שבבעלות אליהו קנפלר, ומיוצגת ע"י *עו"ד סהר פרג* באמצעות נוטריון, ששוב משתף פעולה ולא בודק כלום כפי שמקובל בחוק.
*שלב ד׳:* לקיחת הלוואה מבנק מחוץ לאוקראינה על הנכס הנ"ל ושיעבוד הנכס לטובת ההלוואה אצל עו"ד נוטריון ששוב משתף פעולה ולא טורח לבדוק כמו שצריך.
*לסיכום:* כפי איך שזה נראה, משפחת קנפלר נפלה קרבן שוב ואף יותר חזק מפעמים קודמות בנסיונותיהם לרכוש את המלון.
כפי שזה נראה, קבוצת מאפיונרים נוכלים מקומית שזיהתה את הלהיטות שלהם לבעלות על המלון, הצליחה להוליך אותם שולל ולהוציא מהם כספים רבים, ונתנה להם תקוות שווא ואשליה שהמלון הופך להיות שלהם, על ידי תרגיל עוקץ שנפוץ באוקראינה מתחילת המלחמה.
קבוצות הנוכלים שהתגבשו מנסים לאתר משקיעים שמחפשים השקעות נוצצות, ולהביא אותם לעסקאות שנראות מציאות של ממש, שכמובן שברגע שמתגלה התרמית, ובעלי הזכויות בנכסים מגלים שניסו לנשל אותו, מיד בודקים את הסטוריית הבעלויות על הנכס, וכשמתברר שהכל נשען ומתבסס על הזיוף ההתחלתי, הכל חוזר לקדמותו, והמשקיע מפסיד את כל כספו והרבה עוגמת נפש עלולה להיגרם לו, ולמותר לציין שהנוכלים דואגים מצויין לטשטש את עקבותיהם ונעלמים מהאופק.
*ידע הציבור ויזהר!*

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.