✅ יואלי ברים (חדשות 13) בחצות בזירת החדשות: בחסידות גור יש מיאוס מאוד גדול מהפוליטיקה, הם מגיעים לבחירות הקרובות בלי יותר מדי אנרגיה לעזור לדגל לצלוח את הבחירות. יש פה תהליך עומק שהחסידות עוברת, אנחנו בעידן שמחסום הפחד נשבר.
✅ יואלי ברים למשי וגדלוביץ' ב'קול ברמה' - על התיעוד מבית האדמו"ר מגור: "לדעתי הוקמה ועדת חקירה שבודקת את הדלפת הסרטון מביתו של האדמו"ר. ישנם דברים דרמטיים שקורים בתוך חסידות גור. אילו החסידות לא הייתה נמצאת בשבר - תיעוד כזה לא היה יוצא".
✅ שלום שטיין: גפני הערב על ריצה נפרדת מאגודת ישראל: ״למרות שאנחנו הכי גדולים בארץ והבחירות המוניציפאליות הוכיחו זאת ללא שום ספק, יש לנו אחריות ולכן אנחנו נעלה את כל השיקולים הללו לגדולי ישראל ומה שהם יחליטו כך נפעל.״
✅ ח״כ יעקב אשר לאברהם פריינד ב״משפחה״ על המפלגות החדשות לציבור החרדי: ״אני לא מכיר אפילו את האנשים האלה שהקימו מפלגות. הציבור הוא גדול מאוד, ואנחנו מטפלים בציבור כולו - גם במי שיושב בכולל ״חזון איש״ וגם במי שעובד לפרנסתו וקובע עיתים לתורה, כולנו נמצאים תחת אותו בית"
✅ כתב אישום הוגש נגד צעיר חרדי בן 26 ממודיעין עילית שאיים על מפקד תחנת משטרת בני ברק, סגן-ניצב יובל שביט, שתועד נוהג באגרסיביות כלפי מפגינים חרדים. הנאשם כתב בקבוצת וואטסאפ כי צריך "לקרוע את המכנסיים של מפקד התחנה" ואף איים לרצוח אותו. (כאן)
✅ לוחמי יס”מ שפלה במחוז מרכז עצרו חשוד בן של חבר כנסת מש"ס לשעבר אמנון כהן חמוש באקדח טעון לא מסומן וללא רשיון בכביש 44 סמוך לרמלה. (הרשקוביץ).
✅ ח"כ יעקב מרגי ל'ישראל היום': "מבחינתי, לא צריך את חוק יסוד לימוד תורה. וגם לא היה צריך את חוק המעצרים. היה צריך ללכת עם חוק הגיוס ומי שלא לומד שילך לצבא. והצבא היה צריך לעשות את תפקידו ולגייס את מי שלא לומד".
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.