רשימת הבלוגים שלי

יום ראשון, 30 באוגוסט 2026

מבזקים

 

✅ 'יהדות התורה' תופיע באותה מתכונת כפי שהיה, כאשר הפעם 'דגל התורה' במקום הראשון וגפני מיהר לכל הערוצים ותבע להסיר את תמונת גולדקנופף והודיע כי הוא ימשיך ולכן התמונה צריכה להיות שלו. גדולי התורה הליטאים עדיין לא החליטו האם הרשימה של 'דגל התורה' תהיה כפי שהייתה או יהיו שינויים. עד סוף השבוע כנראה יפול דבר, הגשת הרשימות בשבוע הבא

✅ ח"כ ארז מלול מש"ס אומר על מפלגת אח"י של הרב אברג׳ל הבוקר אצל ישראל כהן ואדמקר בקול ברמה: "לא כל אחד עם 10 אנשים צריך להתחבר איתו. זה יביא עוד כאלה".

✅ דורשים מהחרדים להתגייס — ומענישים חיילים על שמירת אורח חייהם: 4 חיילי גבעתי שסירבו לעלות לנמ״ר עם פרמדיקית נשלחו ל־10 ימי כלא. 3 חיילים נוספים שגיבו אותם נשלחו ל־5 ימים. יתר החיילים עדיין בהליכים משמעתיים.

✅ אמברגו: טלטלה ברשימת ש"ס: לקראת סגירת הרשימות מסתמן כי יואב בן צור, משה אבוטבול וחיים ביטון לא ימשיכו לכנסת הבאה. בן צור עדיין מפעיל לחצים בבתי הרבנים בניסיון לבטל את רוע הגזירה, בעוד הרב ראובן אלבז מטיל וטו על הדחת אבוטבול. נכון  לעכשיו, חיים ביטון הוא היחיד שהדחתו עוברת בהסכמה.

✅ אמברגו: ש"ס משנה את פניה לקראת הבחירות: לצד המסתמנים לעזוב את הרשימה, שניים מבכירי המפלגה כבר התרחקו ממנה בפועל: יעקב מרגי תוקף בתקופה האחרונה את ש"ס והנהגתה מעל כל במה, ומשה ארבל, ברגע שהתאפשר לו, טרק את הדלת ועזב  את החיים הפוליטיים.

✅ בניגוד לשמועות ולדיווחים: יהיו שינויים ברשימת ש״ס, אבל לא אלה שמתפרסמים כעת. אריה דרעי אכן מחפש שחקנים חדשים לרשימה, אבל בצמרת הוא מתכוון לשמור על הכוורת הנאמנה והמוערכת שלו. חיים ביטון, מיכאל מלכיאלי, יואב בן צור, אוריאל בוסו וינון אזולאי - כולם זוכים להערכה ולאמון רב וצפויים להישאר בעמדות מפתח. החידושים? חפשו אותם בהמשך הרשימה (יוסי אליטוב)

‏✅ ח״כ אבי מעוז ב׳ערוץ 14׳ על האפשרות לאיחוד עם ״עמך ישראל״: ״אנחנו עובדים על איחודים עם כל המפלגות - עופר וינטר לא יוצר קשר עם אף אחד״

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.