✅ פערים במגעים בין יועז הנדל לבין דדי שמחי ובני גנץ. הנדל דורש מהם התחייבות חד משמעית שהמפלגה לא תשב בממשלה עם החרדים, ולא מקבל אותה. בינתיים הסגירה ביניהם מתעכבת (דפנה ליאל)
✅ נתניהו בפטריוטים: חיזבאללה בנה ׳פנטגון׳ מתחת לאדמה, הרחבת הסכמי אברהם על הפרק, מדברים עם כמה מדינות.
✅ עוד מנתניהו: הצטערתי שאיזנקוט שיכנע את גנץ לעזוב את הממשלה במלחמה . לא מוותרים על רפורמה במערכת המשפט.
✅ זימרי בשאלה תוקפנית לביבי בפטריוטים: עם כאלה הישגים גדולים בכל החזיתות בממשלת ימין, למה אתה מצהיר שאתה רוצה ממשלה רחבה?
✅ גיא מרוז לביבי בפטריוטים: אמרת לפני שנים לבג"ץ שאתה יכול לנהל את המדינה ואת המשפט ביחד, אבל לא עמדת בזה. נתניהו: עמדתי בזה ועוד איך, תראה מה אומרים מנהיגי העולם על ההישגים שלנו תוך כדי משפט
✅ רה"מ נתניהו מצהיר בריאיון לפטריוטים בערוץ 14 שלא ישאיר אף אחת ממפלגות הקואליציה מאחור: "זו לא שאלה בכלל, אני מרחיב את המחנה הלאומי"
✅ עמית סגל: איזנקוט חוזר ומאשר כי יקים ממשלה גם בתמיכת או הימנעות המפלגות הערביות "צריך לנצח את נתניהו בכל דרך".

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.