רשימת הבלוגים שלי

יום שני, 5 בינואר 2026

צימוקים

 

✅ בעת סעודה שלישית רעווא דרעווין מחה זקן האדמו"רים כ"ק אדמו"ר מקרעטשניף שליט״א, על ביזוי והשמצת גדולי ישראל והוצאת דיבתם לתקשורת החילונית, וקרא לזה חילול השם גמור.
בדבריו קבע בתקיפות: אסור לעורר מחלוקת מול גדולי ישראל, אנחנו לא בשמים. אין רשות לשום אדם לשפוט, לבקר או לדבר סרה בצדיקים ונשיאי עדה.

✅ הבחור המבוגר חיים צבי פריימאן ז"ל איש נטורי קרתא שהלך לעולמו זכה שנשאו מיטתו רגלי עד קברו בהר הזיתים, ללא רכב!

✅ המקובל הגה"צ רבי בן ציון מוצפי ליעקב גרודקה במהדורה המרכזית ב'קול ברמה': "החטיבות החרדיות בצה"ל הן שקר מוחלט, יש לנו נסיון רע ומר של יותר מ-20 שנה כשהקימו מקומות לחרדים, מי שנכנס לשם לא יוצא אותו דבר, זה שקר גס, אי אפשר לשמור שם שבת כמו שצריך ואי אפשר לשמור על העיניים ועל כשרות המאכלים".

✅ עוד מהגה"צ רבי בן ציון מוצפי ליעקב גרודקה במהדורה המרכזית ב'קול ברמה': "אם אני רוצה לשרוף נשמה של יהודי אני אשלח אותו לצבא. יש כאלה שיצאו משם פחות או יותר בסדר ועברו בשלום אבל הרוב לא עברו את זה בשלום ולכן צריך לעמוד על המשמר. מי ייתן לנו את הסמכות לשלוח לשם בחורים?".

✅ פלג המחבלים בראשות רש"מ מרקוביץ ערער על פסק הבוררות של השופט חשין על ישיבת פוניבז. התיק עבר היום לשופטת שבח. השופטת שבח ניהלה את התיק בעבר והיא שלחה בזמנו את הבוררות לשופט חשין.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.