כיהודי שאכפת לו, הייתי מצפה מכל המוסדות, בפרט החב"דיים, לסגור את המוסדות ביום ראשון ולהתייצב ללוויית המונים לנער ש'נדחף' אל מותו, לצערנו.
זה חשוב גם לכבודו של הנפטר וכן בכדי להשיב חרון אף חלילה משמיים על הרדיפה.
וזה לא פחות חשוב, בכדי לזעזע את המערכת ואת כולם כדי למנוע חלילה וחס מקרה נוסף כזה, היל"ת.
ובשולי הדברים;
אולי אולי, אם במקרה הקודם, של הילד, היינו מניעים את אמות הסיפים במקום לחפות ולכסות עליו, בתירוץ של 'דאגה לנפש הילדים', אולי אולי לא היה מגיע המקרה הזה.
===============
עו"ד אפרים דמרי, המייצג את לוחמי כוח 100 בפרשת שדה תימן, סיפר בחדשות 14 כיצד שופטת בג"ץ דפנה ברק-ארז סירבה לקבל שהפצ"רית יפעת תומר-ירושלמי משקרת ומסתרת את הדלפת הסרטון המבושל • לטענת דמרי, השופטת הצהירה: "הפ"צרית היא שומרת סף, שומרי סף לא משקרים לעולם"
===============
א גוט וואך!
"חסיד" שחושב שהוא יותר גדול מהרבי שלו, למעשה, משתמש אם הרבי עבור האגו שלו.
השורש של הרע של "המשיחיסטים" כבר היה בכפר חב"ד כשחלק מהבחורים מרדו נגד המשפיע ר'שלמה חיים קסלמן ע'ה והראש ישיבה, חתן של ר' אריה לעווין ע'ה.
מי שרצה לחשוף את התכנית הרע שלהם להנהלה היה מאוים באלימות.
ידועה היטב שהספר הק' לקותי מוהר'ן מתחיל אם אזהרה חמורה אודות הבעל דבר שרוצה להתלבש ב"מצוות" שלו.
ישראל דייוויס
===============
יקי אדמקר: היועמ״שית חייבת להסביר:
1. מה היה בפגישה בינה לפצ״רית ערב המעצרים בשדה תימן?
2. מדוע כתבה לבג״ץ שאין מקום לחקירה?
3. האם היא ידעה על כך שהפצ״רית היא זו שמסרה את הסרטון לתקשורת?
4. האם היא יכולה להמשיך לעסוק בחקירתה של הפצר״ית כשזו עשתה לה הנחות בתיק שעסק בעניין בנה?
===============
פרופסור משה כהן אליה: גלי מיארה הזו רקובה ומושחתת מהיסוד. בכל מדינה מתוקנת הטייחנית הזו היתה עפה על טיל. ועכשיו היא מצפה שעמית יגבה אותה, כמו שברק ארז גיבתה אותה בטיוח החקירות על שדה תימן, וכמו שעמית גיבה אותה בטיוח החקירות בפרשת הרוגלות שהיא חשודה מרכזית במתן היתרים בהיקף בלתי נתפס לפגוע בזכות לפרטיות של אזרחי המדינה.
הגיע הזמן לעשות סוף להשחתה, לטיוח ולריקבון של שומרת הסף של האינטרסים של ההגמוניה הישנה.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.