רשימת הבלוגים שלי

יום רביעי, 21 ביוני 2023

מבזקים

 

✅ אולי עכשיו יבינו הרבנים דוד לאו ויצחק יוסף כי הם רבנים מטעם
בג"ץ ביטל את החלטת הרבנות הראשית שלא להכיר בארגון צהר כנותן כשרות למוצרי מזון מיובאים מחו"ל.
עוה"ד אסף בנמלך שייצג את צהר: "מברכים על פסק הדין. מקווים לעבוד ביחד לשם שיפור הכשרות בישראל"

✅ עקיבא וויס: בצל פקיעת חוק הגיוס בימים הקרובים, 'ועד הישיבות' במכתב חריג להנהלת הישיבות: התלמידים חייבים להתייצב בלשכת הגיוס עד שבוע הבא ביום חמישי ולא, מעמדם כבן ישיבה עלול להשלל על כל המשתמע מכך .

✅ אברהם פריינד: המשבר התקציבי על המשרד של פרוש והרשות של מקלב: הסתיימו ההצבעות להיום במליאת הכנסת. חברי הכנסת של יהדות התורה החרימו את כל ההצבעות למעט חוק ההמרה 

✅ ברסקי: ‏מנכ"ל משרדו של השר פרוש  נפגש היום  עם אנשי אגף התקציבים בניסיון להגיע להבנות לגבי התקציבים התקועים של משרד מסורת ישראל והרשות לפיתוח חרדי. הדיון הסתיים ללא תוצאה ניכרת, והוחלט להמשיך ולחפש פתרונות. על כן, חברי סיעת יהדות התורה ימשיכו להחרים את ההצבעות במליאה .

✅ דפנה ליאל: המליאה הפילה את הצעת החוק לאיסור טיפולי המרה של ח"כ להב הרצנו (יש עתיד). יהדות התורה שברה את החרם על התקציבים ובאה להפיל את החוק

✅ מהליכוד נמסר בתגובה לדבריו של ח״כ פינדרוס: האמירות של חבר הכנסת פינדרוס אינן מקובלות על ראש הממשלה נתניהו ולא משקפות את מדיניות ממשלת ישראל. הממשלה בראשות נתניהו מחויבת לשמירה של חירויות הפרט והגנה על זכויות מיעוטים.

✅ הלל  ביטון רוזן: החיילים שתמכו בטרור נשפטו ל-30 ימי כלא בפועל.
בהמשך יוחלט על שירותם בצה״ל

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

שים לב: רק חברים בבלוג הזה יכולים לפרסם תגובה.